Киянин Володимир Тохтамишев обирає першим пріоритетом освітню програму «Облік і аудит» — одну з найбільш перспективних

24 липня 2023 року
     Володимир виріс в Києві, навчався в школі № 212 міста Києва, на початку війни виїхав за кордон і закінчив шкільне навчання вже в Іспанії в школі IES La Ribera. В професії бухгалтера його приваблює те, що вона постійно оновлюється і розвивається.
 

        —Чим Ви захоплюєтеся? 

– З самого дитинства захоплюсь баскетболом. Зараз тренуюсь і приймаю участь у змаганнях в баскетбольній команді клуба BC DE LA CRUS під керівництвом тренера Juan De La Crus.
 
 

       — Що стало причиною вибору саме НУБіП України

– НУБіП України закінчило багато друзів і знайомих нашої сім’ї, завжди чув про нього тільки схвальні відгуки, тому вирішив, що 1 пріоритетом оберу  освітню програму «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування» саме в цьому університеті.
  

     — Що стало вирішальним у виборі майбутньої освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?

– Вирішив продовжити династію бухгалтерів. Мама у мене – успішна людина, більшу частину життя пропрацювала головним бухгалтером на великому підприємстві, зараз веде облік в декількох підприємствах дистанційно. Впевнений, що робота бухгалтера — одна з найбільш перспективних та потрібних професій. Крім того, вважаю, що майбутня робота має приносити задоволення і бути високооплачуваною. Для мене цікаво було узнати, що в країнах Євросоюзу більшість кампаній користуються послугами зовнішніх бухгалтерів, які отримують цілком заслужені великі гонорари. І навіть у найменшому підприємстві України чи їншої країни Європи, посада бухгалтера є необхідною та затребуваною, що значно спрощує процес працевлаштування після отримання диплому.
  

      — Які у Вас очікування від навчання?

– Отримання високого рівня теоретичних та практичних знань, що дасть мені змогу претендувати на роботу в провідних кампаніях України та Європи, а це дозволить після нашої Перемоги втілити в життя свої мрії та сподівання.
    Крім того, знаю, що в НУБіП України величезна увага приділяється спорту та дозвіллю студентів, навіть в такий складний для нашої країни час створені всі умови, щоб роки студентства запам'ятались як найкращі в житті.

 

Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook