Агробіологи відсвяткували День кохання!

19 лютого 2015 року
Агробіологічний факультет

    17 лютого 2015 року агробіологи святкували День Святого Валентина! Студентська організація факультету організувала чудове свято, у якому взяли участь студенти різних курсів. У святковій програмі приймали участь шість пар, серед них:
Ірина Ковальчук та Юрій Недяк;
Марія Мельник і Сергій Стратійчук;
Валентина Лопата і Андрій Лепський;
Марина Чередніченко та Іван Черешнюк;
Валентина Гончар і Андрій Грищук;
Анна Шаповал та Андрій Конверський.

Більшість з них просто друзі, але були і закохані :) Варто відмітити, що ніхто з учасників не знав, які будуть умови конкурсу, так би мовити, виступали експромтом! Можливо, саме це зробило такий гарний настрій у всіх присутніх та самих учасників! Пари мали змогу показати себе у різних жанрах. Наприклад, хлопці співали для своїх дівчат пісні-караоке, дівчата ж годували сильну стать з ложечки, в прямому сенсі цього слова!:) Пари зізналися один одному в коханні за допомогою віршів, які потрібно було написати за лічені хвилини(!), а також закоханим ставили складну задачу: знайти свою половинку серед інших учасників: хлопцям -знайти кохану по руці, а дівчатам - впізнати зачіску коханого. Всі пари спрявились на "відмінно"!

Конкурс пройшов весело, легко та швидко. Всі пари тримались на рівні, тому до самого кінця залишалось загадкою: хто ж все таки переміг? У цьому питанні нам допомагали члени жюрі, на чолі з в.о декана факультету Григорієм Іллічем. В результаті - у всіх шквал позитивних емоцій, гарного настрою та кохання у душі, а у студентів Марини Чередніченко та Івана Черешнюка ще й перемога!!! Одночасно глядачі мали змогу вибрати пару, яка найбільше запала їм до душі. Ними стали наші студенти - Ірина Ковальчук та Юрій Недяк.

Але, ніхто не залишився без уваги! Всі пари отримали скромні призи, і, головне, чудовий настрій!

Студентська організація висловлює подяку адміністрації факультету, та нашим активним студентам, які наповнюють життя факультету чудовими моментами!
 


Учасники свята
Члени жюрі
Наші ведучі
Танцювальний конкурс:)
конкурс "Оперативно нагодуй милого"
конкурс "Знайди свою половинку"
Пара глядацьких симпатій
Переможці конкурсу. Марина Чередніченко та Іван Черешнюк
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook