Еріка Валантир: "Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України надасть мені високоякісну освіту за спеціальністю 181 "Харчові технології""

24 липня 2023 року

 - Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день, мене звати Еріка Валантир, народилась у селі П’ятигори на Київщині. Цього року закінчила П’ятигорський ліцей Тетіївської міської ради Київської області. Вже з 3-го класу полюбляла брати участь у святкових номерах до різних свят та великих концертів, присвячених святковим датам, а між ними ще більшу різноманітність конкурсів, екскурсій, постановок у шкільному театрі.

 Також маю і інші захоплення як сучасна література. Читаючи, я поринаю у світ мрій, пригод та справжніх почуттів.

- Звідки дізнались про НУБіП України?

- Від тата, який закінчив агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України.

- Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, який очолює професор Лариса Баль-Прилипко є прикладом відмінності та інновацій у галузі харчових технологій. Дуже вражена викладацьким складом та матеріально-технічним оснащенням факультету. Маю дуже гарні відгуки від моїх друзів, які навчались та наразі навчаються на цьому факультеті.

 Найулюбленіше моє заняття - кулінарія. Моя любов до приготування їжі – це мова, якою я виражаю свої почуття, творчість та взаємозв’язок зі світом. Я – звичайна школярка, але коли берусь за готування страв, відчуваю себе майстринею, яка творить щось особливе та цінне.

 Усе почалося з простих рецептів, які навчилася від своєї мами. Перші спроби приготувати щось самостійно були незабутніми, хоча результат не завжди виходив ідеальним. Проте, не здавалася і продовжувала вдосконалюватися. Вперше я приготувала страву самостійно, коли мені було 10 років.

 Крім того, це захоплення стало для мене способом вираження любові до моїх близьких. Готуючи для родини або друзів, створюю особливі моменти спільного часу, де ми можемо насолоджуватися смачною їжею та обговорювати події дня.

 Поступово, я стала експериментувати з різними інгредієнтами, змішуючи їх у незвичайні способи, що дозволяє мені розкрити свою творчу сторону та втілити у життя уявлення про ідеальний смак. Звісно, як справжня українка вмію готувати борщ, дуже гарно виходять м’ясні страви, які моїм сестрі, мамі, татусеві дуже подобаються.

 Ми з мамою і хрещеною готуємо їжу нашим хлопцям-воїнам, маю можливість теж прикласти свою крихту до нашої перемоги.

 Процес отримання готової харчової продукції з сировини допомагає мені заспокоїтись у цей тяжкий, для нас, українців час.

 Постійно вивчаю нові рецепти, техніки готування та особливості кухонь народів світу.

 Також, цікавість до наукових досліджень і креативні можливості, які надає харчова промисловість, викликали у мене бажання присвятити своє життя розумінню та вдосконаленню процесів створення безпечної та смачної харчової продукції.

 У наш час харчова безпека, сталість та інновації є важливими питаннями, і я вірю, що мої ідеї можуть внести позитивний внесок у цю галузь у майбутньому.

 Будучи творчою людиною та розуміючи важливість міждисциплінарного підходу, хочу співпрацювати зі співробітниками та студентами НУБіП України, опанувати вподальшому додатково магістерську освітню програму «Якість, стандартизація і сертифікація» щоб вирішувати виклики сучасного харчового сектору.

 Навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК  НУБіП України за спеціальністю 181 "Харчові технології" є для мене не просто навчанням, а шансом навчитися передовим технологіям, засвоїти сучасні методики досліджень та впроваджувати інновації в харчовому секторі.

 Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України надасть мені високоякісну освіту та зробить мене висококваліфікованим фахівцем у галузі харчових технологій.

- Дякую, Еріко за щиру розмову, бажаю здійснення мрій, професійних звершень та до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater.

 Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook