Максим Ковтун: “Моя мрія починає здійснюватись - вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України за спеціальністю 181 “Харчові технології”

24 липня 2023 року

 Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Максим Ковтун, проживаю в смт. Грибінки Київської області, цьогоріч закінчив  Грибінськівську ЗОШ І-ІІІ ступеня, займаюсь важкою атлетикою.

 - Звідки Ви дізнались про Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України?

- З фейсбуку, побачив оголошення про День відкритих дверей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який відвідав. До відвідування Дня відкритих дверей ознайомився з факультетом на сайті, переглянувши інформацію та відео-екскурсію, яку проводила декан Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, мене вразила матеріально-технічна база, доброзичливість та душевне тепло і вирішив, що буду навчатись тільки тут.

 Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- З дитинства полюбляв усе, що пов’язано з їжею, приготуванням страв. Люблю готувати, з 12 років готую собі сам та родині. Переглядаючи різні відео-ролики, читаючи книги про харчові технології, якість харчових продуктів, в мене з’явилась мрія - стати досвідченим фахівцем у сфері харчових технологій.

Бачу, наскільки важливою є галузь харчової промисловості, без неї неможливо уявити справжнє життя населення, так як без вживання їжі, не буде і життя.

Забезпечити населення не тільки смачними, а й якісними та безпечними харчовими продуктами може тільки справжній фахівець, який має вищу освіту за спецільністю 181 “Харчові технології”.

Тому, вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Моя мрія починає здійснюватись!

 Дякую, Максиме за щиру розмову, бажаю вдалого початку здійснення Ваших мрій та до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater.

Розмову вів
Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook