Вітаємо факультет аграрного менеджменту з отриманням оригіналу сертифікату про міжнародну акредитацію ACQUIN!

24 липня 2023 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

24 липня 2023 року Національний університет біоресурсів і природокористування України отримав оригінал Сертифікату про Міжнародну акредитацію Інститутом акредитації, сертифікації та забезпечення якості Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute – ACQUIN (Німеччина) Освітньої програми "Адміністративний менеджмент" (сертифікаційний орган ACQUIN є членом Європейської кваліфікаційної агенції гарантії якості EQAR).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20 січня 2023 р. №48-р внесено зміни до додатку до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 554, яким визначено Перелік іноземних акредитаційних агентств та агентств із забезпечення якості вищої освіти, які видають сертифікати про акредитацію освітніх програм, що визнаються в Україні і до якого включено Інститут акредитації, сертифікації та забезпечення якості Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute – ACQUIN (Німеччина).

Відповідно до розділу V Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, акредитація освітньої програми визнаним іноземним акредитаційним агентством не потребує підтвердження Національним агентством забезпечення якості вищої освіти. Сертифікати про акредитацію освітніх програм, видані незалежними установами оцінювання та забезпечення якості вищої освіти, акредитованими Національним агентством у встановленому законодавством порядку, прирівнюються до сертифікатів про акредитацію Національного агентства. Таким чином, Освітня програма "Адміністративний менеджмент" є акредитованою достроково до вересня 2029 року.

Отримана акредитація підтверджує відповідність навчального плану до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України на магістерській ОП «Адміністративний менеджмент» та дає можливість студентам, які за нею навчаються, отримати подвійні дипломи НУБіП та Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина).

Цій події передувала кропітка робота команди факультету аграрного менеджменту за підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка, проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, директора ННЦ міжнародної діяльності Олександра Лабенка.

Дякуємо за підтримку Міністерство освіти і науки України, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Університет прикладних наук Вайєнштефан-Трісдорф (Німеччина).

Анатолій Остапчук, декан

факультету аграрного менеджменту

 

Довідка. Національний університет біоресурсів і природокористування України з 2002 р. співпрацює з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) по реалізації за узгодженими навчальними планами спільної магістерської освітньої програми «Адміністративний менеджмент» за спеціальністю 073 «Менеджмент», яка орієнтована на вирішення проблем і завдань українського сільського господарства із застосуванням досвіду економічного розвитку країн Західної Європи та з використанням новітніх технологій в освіті.

Мета магістерської освітньої програми «Адміністративний менеджмент» – підготовка нового покоління керівників, здатних комплексно розв’язувати складні управлінсько-економічні задачі, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів та ефективно використовувати найсучасніші бізнес-технології з урахуванням теоретико-практичних та аналітичних підходів.

За понад 20 років спільної роботи з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) магістерська програма "Адміністративний менеджмент" НУБіП України на факультеті аграрного менеджменту випустила понад 500 фахівців в Україні, з них 73 отримали подвійні дипломи, паралельно навчаючись в Україні та Німеччині за погодженими ідентичними навчальними планами.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook