Мрія дитинства Андрія Колосовського розпочати власну справу

25 липня 2023 року

 

 

  • — Доброго дня, Андрію! Розкажіть про себе.

— Доброго дня! Закінчив Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Найулюбленіші предмети: основи торговельного підприємництва та комерційна діяльність.

  • — Чому обрав спеціальність «Підприємництво та торгівля»?

— Вибір є свідомим і мотивованим, оскільки з дитинства мріяв бути підприємцем та розпочати власну справу. Переконаний, що знання, отримані у НУБіП України, допоможуть реалізувати мрію. Вважаю, що успішний підприємець повинен бути впевненим, відкритим, креативним, пристрасним та здатним до ризику. Вважаю, що завдяки своїй цілеспрямованості та вмотивованості успішно реалізує свої знання та вміння у професійній діяльності в майбутньому.

  • — Чи цікавитесь чимось ще крім навчання?

— Прагну бути активним учасником суспільно-громадського життя, оскільки це сприяє формуванню вміння нести відповідальність не тільки за себе, але і за весь колектив, що є важливою характеристикою підприємця. Мрію стати частиною дружної студентської родини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розмову вела доцент кафедри
організації підприємництва та біржової діяльності
Анастасія КИРИЧЕНКО

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook