Анна Галушка: “Мій перший пріоритет - спеціальність 181 “Харчові технології” на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

25 липня 2023 року

- Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Анна Галушка, проживаю в місті Каневі, Черкаської області, цього року закінчила навчання в школі. Цікавлюсь харчовими технологіями.

 - Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

- Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від своєї мами, випускниці цього закладу, яка має про нього лише найкращі та теплі спогади.

 - Що Вас привело здобути вищу освіту за спеціальністю 181 Харчові технології?

- Свій вибір на спеціальності 181 “Харчові технології” зупинила ще з дитинства, завжди цікавилась харчовими продуктами, процесами виробництва промислової харчової продукції, виготовленням різноманітних страв, напоїв і потім я зрозуміла, що цікавість та приготування їжі як хоббі повинні стати моєю професією на все подальше життя. В цьому мені допоможе Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

- Ваші очікування від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

- В мої очікування від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК входить звісно отримання знань в бажаній сфері - харчових технологій від високопрофесійного викладацького складу в сучасно оснащених аудиторіях та лабораторіях, проходження практик, цікаве та насичене студентське життя, активна діяльність в житті Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 Отриманий досвід від навчання дасть змогу внести свій вклад у розбудову України після перемоги.

Розмову вела
Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook