Ірина Зощук: мій перший пріоритет – «Геодезія та землеустрій» в НУБіП України

23 липня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Ірина Зощук вирізняється серед вступників тривалою і ґрунтовною підготовкою до вибору фаху. Про спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» і навчання в НУБіП України Ірина дізналася з перших вуст – від свого друга, студента 1 курсу факультету землевпорядкування Владислава Пікалюка.

  Щоб упевнитися у своєму виборі ще до подачі заяв на вступ вона відвідала факультет землевпорядкування НУБіП України у вдало підібрану пору – під час проходження навчальної практики з топографії студентами 1 курсу. Це дозволило Ірині зануритися у справжню атмосферу освітнього процесу, роботи із геодезичними приладами, вдалося поспілкувалася з керівником практики і студентами, дізнатися від них про переваги та особливості навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» в НУБіП України.
  Ірина закінчила юридичний ліцей Ставищенського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - юридичний ліцей» №2 ім. О.С. Паланського Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, є активною і творчою особистістю. ЇЇ приваблює використання сучасних геоінформаційних технологій, картографічні роботи у землевпорядкуванні. У вільний Ірина час любить займатися спортом і їздити на велосипеді.

  Ірина впевнена, що НУБіП України дозволить розкрити її потенціал, отримати глибокі знання, які допоможуть стати висококваліфікованим фахівцем у сфері геодезії та землеустрою. ЇЇ вибір зважений, її перший пріоритет – «Геодезія та землеустрій» в НУБіП України.

Олена Малашевська,
доцент кафедри геодезії та картографії


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook