Кафедра педагогіки пишається своїми випускниками

25 липня 2023 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України не тільки займає високі рейтингові позиції серед закладів вищої освіти України та Європи, не тільки знаний якістю знань своїх студентів та професіоналізмом науково-педагогічних працівників. Серед статусних характеристик університету – його славетні випускники.

Серед плеяди знаменитих імен тих, хто отримав освіту на кафедрі педагогіки НУБіП України – Ольга Іванівна Щербак - доктор педагогічних наук, доцент, член-кореспондент НАПН України, спеціаліст вищої категорії, викладач – методист, багаторічний директор Київського професійно-педагогічного фахового коледжу імені Антона Макаренка, за сумісництвом професорка кафедри педагогіки НУБіП України, яка 24 липня відсвяткувала свій 80-річний ювілей.

Статечна мудрість, помножена на науково-педагогічний досвід, бажання внести власний вклад у розвиток освіти України та молодечий ентузіазм, який у Ольги Іванівни у крові, дозволяють їй і сьогодні не тільки вести активну науково-педагогічну діяльність, але і бути прикладом для студентів їх наставників.

Колектив кафедри педагогіки доєднався до щирих вітань ювілярки, з побажанням міцного здоров’я і творчої праці, мирного неба і нових професійних звершень!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook