Родинна естафета вищої освіти - Вадим Пайцун як і його батько обирає НУБіП України: “Мій перший пріоритет - спеціальність 181 “Харчові технології” на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК”

25 липня 2023 року

 - Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Вадим Пайцун, проживаю в м. Коростень Житомирської області, закінчив Коростенську школу  № 11, люблю риболовлю та активний відпочинок.

 - Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

- Від свого батька, який навчався в Національному аграрному університеті, зараз - Національний університет біоресурсів і природокористування України разом із тоді одногрупницею, студенткою, зараз - заступник декана  Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталією Слободянюк.

Батько завжди розповідав мені про своє щасливе студентське життя та якісно надану освіту в цьому закладі.

 - Що Вас привело здобути вищу освіту за спеціальністю 181 “Харчові технології?

- Люблю готувати, особливо страви з риби, яку власноруч виловлюю. Приємно спостерігати за процесом отримання готової страви з сировини - риби і не тільки. На сьогоднішній час бути фахівцем харчової промисловості - дуже важливо, особливо у відбудові нашої країни після перемоги, тому хочу їм стати, щоб використати отриманні знання при навчанні на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на благо нації щодо впровадження нових харчових технологій та підтримання якості та безпечності вже існуючих.

 Після закінчення бакалаврату планую здобути магістерський рівень вищої освіти за освітньою програмою “Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів”.

 Вважаю, що споживання якісних та безпечних харчових продуктів - якісне та щасливе життя нації, тому обираю навчання на Факультеті  харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Розмову вела
Наталія Слободянюк,
заступник декана,
доцент кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook