Віталій Рябишенко обирає НУБІП України для вступу в магістратуру за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

25 липня 2023 року
        Знайомтесь, цей позитивний та доброзичливий юнак – Віталій Рябишенко, під час вручення диплома бакалавра деканом економічного факультету НУБІП України, А.Д. Дібровою.
Він мріє бути  висококваліфікованим фахівцем з підприємництва та торгівлі, реалізувати себе в професії, досягти кар’єрного успіху, а тому вирішив продовжити вивчати підприємництво та торгівлю в магістратурі НУБІП України, отримавши диплом бакалавра за цією спеціальністю.
               
Віталію, скажіть, будь ласка, чому Ви вирішили продовжити навчання в нашому університету?
Отримавши диплом бакалавра в НУБІП України, я вже не зміг обрати інший навчальний заклад, хоча сьогодні для абітурієнтів є досить широкий вибір закладів вищої освіти, щоб отримати майбутню професію.
Мені подобається наш університет за чудові краєвиди, можливість жити в екологічно чистому куточку столиці України, прогулюватися у вільний час по Ботанічному саду, що має статус науково-дослідної установи та входить до переліку ботанічних садів і дендропарків України.  
Навчання в НУБІП України було організовано таким чином, що не дивлячись на карантин та воєнний стан, студенти мали можливість навчатись очно.
Сподобалась мені також практика проведення в університеті регулярних опитувань студентів щодо якості та форми навчання, що допомогло, на мою думку, зберегти якість надання освітніх послуг та врахувати побажання здобувачів освіти. 
Не хочеться мені розлучатися зі своїми одногрупниками. Я, як староста групи, мрію, щоб всі вони продовжили навчання в НУБІП України та вступили на державну форму навчання. 
- Чому Ви знову обрали спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»?
Мені подобаються високопрофесійні викладачі, які забезпечують викладання дисциплін за цією спеціальністю, сучасні лабораторії кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, а також можливість проходити практику на вітчизняних біржах.  
ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБІП України пропонується глибоке вивчення біржової торгівлі на товарних ринках, а також практичних аспектів інтернет-трейдингу на міжнародних та вітчизняних біржових майданчиках, чого я не помітив, переглядаючи інші магістерські програми.
- Ким Ви себе бачите після закінчення навчання? Які маєте плани на майбутнє?
Після закінчення навчання мрію стати висококваліфікованим фахівцем з підприємництва та торгівлі, реалізувати себе в професії, досягти кар’єрного успіху.
Розумію, що моя мріє може здійснитися лише після перемоги нашої країни над загарбником, а тому щиро дякую ЗСУ за можливість продовжувати навчання та вірю в нашу Перемогу!
Віталію, щиро дякуємо за інтерв’ю! Бажаємо Вам у повній мірі розкрити свій потенціал та реалізувати усі свої плани! Чекаємо на Вас та Ваших одногрупників в магістратурі!
 
Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля

та біржова діяльність» ОС «Магістр»  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook