Владислав Темненко обирає першим пріоритетом спеціальність 211 – Ветеринарна медицина в НУБіП України

28 липня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Доброго дня! Звати мене Темненко Владислав Олегович, родом я із села Лебедин, Шполянського району, що на Черкащині. Завжди старався навчатись гарно, адже знаю, що знання за плечами не носити.

   - Чому вирішили вступати до університету, адже зараз чимало професій та видів зайнятості, які не потребують диплому магістра?
   - На мою думку вища освіта дає не лише фахові навички, а й робить значний вклад у становлення особистості в цілому.

   - Чому Ви вирішили обрати НУБіП України? Звідки дізналися?
   - НУБІП України – входить до когорти флагманів вищої освіти країни. Знаходиться у Києві, а серед ВУЗів за спеціальністю «Ветеринарна медицина» йому немає рівних. Дізнався про НУБіП після проведення профорієнтаційної лекції онлайн. Після цього цікавлюсь його життям з інтернет мережі.

   - Що для Вас було вирішальним при виборі університету?
   - НУБіП України - найкращий аграрний ВУЗ України, а факультет ветеринарної медицини - флагман та беззаперечний лідер у підготовці лікаря ветеринарної медицини. Не останнім для мене є питання дозвілля та всебічного розвитку, а у НУБіП з гуртками, науковими клубами та спортивними секціями все добре. Саме тому чітко вирішив - подаю документи на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.

   - Чому саме ветеринарія?
   - Чимало професій з’являються і зникають з плином часу та змінами у нашому житті. Але деякі залишаються незмінними та шанованими. Саме одна із них лікар ветеринарної медицини. Ветеринарію я обрав через те, що люблю тварин, та ще й через широту сфер діяльності лікаря ветеринарної медицини: лікування тварин, хірургія, контроль якості продовольства, контроль на державному кордоні, робота зі службовими тваринами та ще багато варіантів де можна буде застосувати свої навички і знання. А взагалі, допомагати тваринам це те, що я люблю.

   - Ким бачите себе у майбутньому?
   - У майбутньому мрію стати справжнім лікарем, гарним фахівцем своєї справи та зробити внесок у розвиток ветеринарної медицини України в цілому.

Розмову провів Вадим Климчук,
асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook