Валерія Кушнір: "Ставить перший пріоритет факультету ветеринарної медицини"

26 липня 2023 року

     - Добрий день. Валерія розкажіть про себе? 

 

   - Добрий день. Мене звати Валерія Кушнір. Я навчалась у спеціалізованій школі №125 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. Закінчила школу в 2021 році та вступила до Національного авіаційного університету. В той час я прагнула зв'язати своє майбутнє зі сферою авіації, але також роздумувала і над ветеринарною медициною. 

    Захоплююсь різними видами активного спорту, професійно займалась фігурним катанням та балетом. Обожнюю подорожі та проводити час зі своїми домашніми улюбленцями. 
     Після початку війни та року життя закордоном змінилось моє ставлення до того з чим я хочу пов'язати своє життя.
     -  Чому саме спеціальність «Ветеринарна медицина»?

 

   Цю спеціальність я обрала тому що тварини завжди викликали в мене інтерес та почуття турботи. Вони не можуть нам сказати про свій біль і що їх турбує, то аби не ветеринарні лікарі, їм ніхто не зміг би допомогти. Професія лікаря ветеринарної медицини вимагає постійного навчання, навіть після закінчення університету, бо ветеринарна медицина не стоїть на місці, а постійно розвивається.
   Щоб зрозуміти для себе чи готова я здобувати фах лікаря ветеринарної медицини та до відповідальності за життя і здоров'я тварин, бачити складних пацієнтів та операції, влітку я отримала практичні навички у ветеринарній клінікі «MobileVet», що належить одному з випускників факультету ветеринарної медицини НУБіП України, та зрозуміла що хочу стати частиною великої родини спеціалістів ветеринарної медицини та рятувати тварин.
     - Чим Вам подобається НУБіП України, тобто чому ти вирішила навчатися саме тут?
 
   Поспілкувавшись з випускниками факультету ветеринарної медицини НУБіП України про рівень підготовки фахівців в університеті, навчальний процес, дозвілля, я вирішила вступати саме сюди. Я обрала НУБіП України тому що вважаю його найкращим та найінноваційнішим університетом наук про життя. Я впевнена що отримаю тут теоретичні і практичні знання, що допоможуть мені стати висококваліфікованим лікарем ветеринарної медицини.
 
 
Максим Жуковський, кафедра епізоотології,
мікробіології і вірусології 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook