Кіра Глущенко: подаю документи на ОП «Облік і аудит» і переконана, що в майбутньому стану професіоналом у даній сфері

26 липня 2023 року

 

 

  • Розкажіть коротко про себе (який заклад освіти закінчили, де проживаєте).

— Мене звати Кіра Глущенко. Проживаю в місті Сміла Черкаської області. В 2023 р. закінчила навчально-виховний комплекс «Загальноосвітню школу I-III ступенів № 3-колегіум» Смілянської міської ради Черкаської області.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

— В НУБіП навчається моя сестра (є здобувачем іншої освітньої програми), це вплинуло на мій вибір. До того ж, я маю переконання, що саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України я стану фахівцем та досягну значних успіхів.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)?

— Останнім часом мене надзвичайно цікавить саме освітня програма «Облік і аудит». Навчаючись ще в середній школі я знала, що хочу стати економістом, а вже в 11 класі остаточно зрозуміла, що ніякі інші освітні програми мене не цікавлять. Поштовхом до такого рішення були досягнення у точних науках, адже вони викликали зацікавленість та бажання якомога глибше розібратись у різних темах. Підтвердженням моїх знань були оцінки, які зазвичай, були високими.

  • Які Ваші захоплення?

— В старшій школі мою увагу привертали різні заходи та їх організація. Я завжди брала активну участь у створенні свят, благодійних ярмарок, днів самоврядування та розважальних програм для молодших класів. В спортивному житті школи відігравала важливу роль, завжди була задіяна в різних змаганнях та неодноразово посідала призові місця.
  Говорячи про вибір ОП «Облік і аудит», я можу з впевненістю сказати, що обрала саме ту, яка забезпечить мені успішне подальше життя. За доволі короткий проміжок часу я дуже багато встигла про неї взнати та зрозуміти наскільки мені важливо розвиватись саме в цій галузі. Розуміючи, що жодне підприємство не зможе працювати без кваліфікованого фахівця з бухгалтерського обліку і аудиту, я остаточно вирішила, що хочу навчатись саме в цій сфері економіки.

Розмову вела Катерина ШЕВЧУК,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook