Андрій Непомнящий. Моя мрія бути агроінженером

26 липня 2023 року
Коли маєш вже одну освіту, вибір ВНЗ для отримання вищої освіти – це відповідальний крок. Тому абітурієнт Андрій Непомнящий  визначився чітко при виборі ВНЗ і отриманні майбутньої професії.

   — Чому Ви вибрали спеціальність 208. Агроінженерія?
— Робота агроінженера пов'язана з технікою та технологіями, що дозволяє фахівцю надалі стати співробітником науково-дослідного центру, виробничо-технічної лабораторії або с/г підприємства. Він займається розробкою технічного обладнання, пристроїв та систем, які надалі можна використовувати у сільському та лісовому господарстві.
Мені подобається працювати з технікою, тому і вибір був однозначний.
   — Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?
— Я закінчив професійно-технічне училище № 21 м. Києва. Вирішив здобути вищу освіту і прийшов на приймальну комісію, щоб ознайомитись із пріоритетами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Секретар приймальної комісії Лемішко Дар’я, чітко і зрозуміло пояснила всі переваги навчання в університеті та як здійснюється підготовка інженерів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на механіко-технологічному факультеті. Завдяки цій зустрічі та пораді, я прийняв рішення навчатись тільки в цьому університеті.
   — Які ваші мрії на майбутнє?
— Моя мрія отримати професію, яка приноситиме користь моїй державі, після перемоги. Хочу стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати агроінженерну галузь в Україні, працювати в українсько-європейських компаніях. І я усвідомлюю, що гарна освіта потрібна для того, щоб бути конкурентноздатним на ринку праці, отримувати моральне та матеріальне задоволення від улюбленої справи.
НУБіП України – це те місце, де, я вірю, мої мрії почнуть втілюватися у життя.

Дар’я Лемішко,
асистент кафедри тракторів,
автомобілів та біонергоресурсів

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook