Олександр Жеребцов – вибір тільки «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

25 липня 2023 року
   Цьогорічні абітурієнти механіко-технологічного факультету відрізняються своєю цілеспрямованістю, адже більшість з них збирається вступати за 1 або 2 пріоритетами. Отже вибір професії та навчального закладу не був випадковим. Розмовляючи з ними, ми помітили, що все більше і більше випускників йдуть завдяки профорієнтаційній діяльності викладачів факультету, зокрема кафедри транспортних технологій та засобів у АПК. Абітурієнт Олександр Жеребцов  чітко визначився зі вступом. Які фактори вплинули на його вибір?

   — Олександре, розкажи трохи про себе.
— Мене звати Жеребцов Олександр. Я навчався в Гребінківському академічному ліцеї. Багато читав про вибрану професію і зрозумів, що спеціальність, яка мені подобається цікава. І я чітко розумію, що після перемоги я зможу приносити корить рідній Україні.
   Я маю досить багато захоплень: поглиблено вчу англійську мову, читаю, граю у футбол.
   — Ти обрав інженерний фах, а чому саме «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»?
— Вибір професії і вступ до закладу вищої освіти – це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. Я вибрав найкращий ЗВО, найкращу спеціальність, яку мрію здобути.
   — Тобто фахівці, що працюють у транспортній галузі в родині є?
— Немає. Але порада мами досить важлива для мене. І вона мене підтримує у вибраній професії.
   — А чому вибір пав на НУБіП?
— Знаючи що потрібно писати НМТ і потрібно готуватись до екзаменів, за порадою Савченко Лілії я дізнався про підготовчі курси НУБіП, які допомагають мені підготуватись до здачі екзаменів. Дізнавшись більше про сам університет я знайшов потрібну мені кафедру, поспілкувавшись з викладачами зрозумів, що НУБіП України – це саме той університет в якому я хочу навчатись.
   — Чого очікуєш від навчання?
— Очікую, що в НУБіП України я отримаю потрібні мені знання і практичні навички з майбутньої спеціальності. Із задоволенням порину у світ студентського життя та знайду нових друзів. Сподіваюсь, що навчання в цьому університеті дасть мені всі необхідні знання для того, щоб працювати в транспортній сфері.
   — Дякуємо за розмову! Бажаємо успішно подолати всі труднощі вступної компанії і з 01 вересня отримати студентський квиток за омріяною спеціальністю!

 

Лілія Савченко,
завідувачка кафедри транспортних технологій
та засобів у АПК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook