Юлія Шаркова:“Розвиток нутриціології приречений на успіх, тому обираю магістерську освітню програму “Нутриціологія” на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

27 липня 2023 року

 Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Юлія Шаркова, мені 27 років. Моя кар’єра на протязі дев’яти років була пов’язана з beauty-індустрією, починаючи з салонів краси, закінчуючи компанією дистриб’ютором професійної косметики.

Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

- Цілеспрямовано шукала ЗВО в Україні де можна отримати вищу освіту за освітньою програмою “Нутриціологія”. Пошук в мережі Інтернет навів мене на сайт НУБіП України. Ознайомившись з інформацією на сайті, поспілкувавшись з викладацьким складом на дні відкритих дверей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, прийняла рішення вступати до магістратури.

Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- Маючи можливість спробувати абсолютно все, що пропонує ринок косметичних засобів, «ідеальна пігулка» для вирішення власних нюансів, на жаль, так і не була знайдена.

 Не погоджуючись з таким станом речей, знайшла науку - нутриціологія, спробувала в якості експерименту, і, отримавши неймовірний результат, я поглибилась в ці знання. Першим кроком було проходження курсу у лікаря-дієтолога, але не зупиняючись на досягнутому я вирішила розвиватись в цій сфері далі.

 Власний досвід та запит від оточуючих показав, що суспільство потребує спеціалістів, які можуть допомогти вирішити певні питання зі здоров’ям природнім шляхом. Наш організм – це ідеальна система, де все працює у взаємодії. Та для цієї роботи організму потрібен ресурс. І це не тільки про білки, жири, вуглеводи та енергетичну цінність, все набагато цікавіше.

 В сучасному світі, вперше за всю історію, ми маємо необмежений доступ до їжі. Але разом зі збільшенням її асортиментного ряду, змінилась її якість. Так, з’явилось багато рафінованої їжі, «пустих» калорій, а необхідність в мікро- та макроелементах та інших корисних речовинах нікуди не поділась. Тому, розвиток нутриціології як відповідь на сьогоднішню ситуацію, приречений на успіх.

Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook