Денис Омелянюк: “Вивчитись на справжнього фахівця харчової прмисловості за спеціальністю 181 “Харчові технології” на усі 100 % зможу тільки на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

27 липня 2023 року

- Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Денис Омелянюк, проживаю в м. Коростень Житомирської області, закінчив Коростенську школу № 7, займаюсь волейболом та кулінарією. 

- Звідки дізнались про НУБіП України?

- Через пошуковий запит в мережі Інтернет знайшов сайт НУБіП України, перейшов до сторінки Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та побачив оголошення про День відкритих дверей цього факультету, який відвідав разом з однокласником Вадимом Пайцуном, який також вступає сюди на спеціальність 181 “Харчові технології”.

- Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- З дитинства займаюсь кулінарією, люблю готувати для себе, друзів та родичів. Довподоби різні книги, відео-матеріали про харчові продукти, харчові технології.

Читаючи різні новини, матеріали тощо, з кожним роком розумів та розумію, що люди їли, їдять та будуть їсти, а асортимент, якість та безпечність харчових продуктів залежить тільки від фахівців харчової промисловості.

Відвідавши День відкритих дверей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, прослухавши інформацію про навчання за спеціальністю 181 “Харчові технології”, вирішив - це моє, хочу навчатись саме на цьому факультеті, стати справжнім фахівцем харчової промисловості на усі 100 % та приносити користь усім людям.

Розмову вела
Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook