Людмила Лич вступає в бакалаврат на заочну форму навчання в НУБіП України за спеціальністю 051 Економіка (Економіка підприємства)

25 липня 2023 року

 

 

    Людмила Лич мешкає в Києві. Після отримання диплома фахового молодшого бакалавра ВСП «Боярський фаховий коледж НУБІП України» вирішила відразу вступати на свою споріднену спеціальність для поглиблення своїх знань і отримання диплома бакалавра вже через 3 роки навчання на заочній формі.

 

  • Пані Людмило, що на вас вплинуло при виборі закладу для продовження свого професійного навчання?

— У червні цього року я закінчила Боярський фаховий коледж і отримала диплом фахового молодшого бакалавра й вирішила навчатися далі за фахом економіста. На основі ознайомлення з інформацією про різні пропозиції університетів та особливості різних спеціальностей та освітніх програм обрала для себе освітньо-професійну програму 051 Економіка (Економіка підприємства) бакалаврського рівня вищої освіти, яка є акредитованою та успішно реалізовується в НУБіП України.
  Унікальністю згаданої бакалаврської освітньої програми є можливість оволодіти законами, принципами, умовами розвитку економіки; методами планування господарської діяльності підприємств; організації і мотивування персоналу тощо.

  • Ким ви себе бачите в майбутньому?

— Впевнена, що навчання на освітній програмі «Економіка підприємства» дозволить мені стати кваліфікованим економістом і я працюватиму економістом у сучасному підприємстві або в державних установах. Після війни потрібно буде багато що відновлювати в країні, будуть інвестиції, пожвавиться ринок праці. Можливо ми відкриємо родинний власний бізнес, зокрема, у сфері виробництва й переробки продовольчої продукції.

  • Дякую, Людмило! Хочемо побажати вам успіхів у навчанні та реалізації задуманого. До нових зустріч на заняттях!

 

Розмову провів Ланченко Євгеній,
доцент кафедри економіки

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook