Миколай Алятін з Києва, що мріє вивчати іноземні мови та культури різних країн, обирає спеціальність "Міжнародні відносини"

27 липня 2023 року

- Добрий день, Миколаю. Дякую, що погодились на інтерв'ю. Скажіть, звідки Ви та чому обрали саме НУБіП України для свого навчання?
- Я живу у Києві. Мені завжди були цікаві іноземні мови та культури, також я хотів обрати найкращий університет, який міг би поширити ці знання.
- Чому обрали спеціальність "Міжнародні відносини"?
- Я хотів сфокусуватись на багатьох різних спеціальностях водночас, але це, на жаль, не можливо, тому я вирішив вибрати те, що може їх скомбінувати. Крім того, я завжди мріяв навчатись в інших країнах.
- Звідки дізнались про НУБіП України?
- Про цей університет я дізнався під час пошуку в інтернеті, після того я подивився на рекомендації та вирішив прийти і подивитись на нього особисто.
- Що Вас цікавить крім вашої спеціальності, крім навчання?
- Мене цікавлять іноземні мови: англійська, німецька, французька та польська. Окрім навчання, мої хобі - малювання та комп'ютерні технології, я також раніше грав на гітарі.
- Що очікуєте від навчання у цьому університеті?
- Підвищення та вдосконалення своїх існуючих знань англійської мови, а також поглиблення розуміння інших країн, їх культури та мови.
- Чи Ви хочете сказати щось додаткове?
- Я хотів би висловити свою вдячність вчительці англійської мови Школи I-III ступенів №170 Оболонського району Полєшко Олені Августівні за креативне навчання та високу мотивацію щодо мого вивчення англійської мови.
- Знову дякую за інтерв'ю! Бажаю Вам успіху зі вступом та подальшим навчанням, а також з Вашими мріями подорожувати в інші країни. Чекаємо Вас на гуманітарно-педагогічному факультеті!

Розмову вів Михайло ТУЗЮК
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook