Ірина Пашнюк: “Бачу себе фахівцем тільки харчової промисловості, тому без сумніву обираю спеціальність 181 “Харчові технології” на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

28 липня 2023 року

 - Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Пашнюк Ірина, проживаю в місті Бровари, закінчила Броварський ліцей № 8, люблю готувати та читати різну Східну літературу.

 - Звідки дізнались про НУБіП України?

- Про НУБіП України дізналась від подруги своєї мами, яка працює в цьому закладі.

 - Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- Люблю кулінарію та усе, що пов’язано з харчовими технологіями. В мене вдома є бібліотека літератури про харчові продукти, прянощі, спеції, рецепти, є різні брошури про галузь харчової промисловості.

З дитинства душа лежить до їжі та процесів її отримання. Завжди було бажання комбінувати різні компоненти для отримання нових власного приготування страв. Але хочу розширити свої знання щодо харчової продукції промислового виробництва, контролювання її якості та безпечності. В мережі Інтернет декілька років тому назад натрапила на програму про безпечність харчових продуктів, експертом якої була декан Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. З того часу переглядаю усі відео-ролики з Ларисою Баль-Прилипко, яка дуже цікаво та доступно надає роз’яснення щодо харчових технологій, якості та безпечності готової харчової продукції.

 Бачу себе фахівцем тільки харчової промисловості в майбутньому, хочу зробити свій внесок у післявоєнну розбудову України, тому без сумніву вступаю на  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook