Мартинюк Олена обирає НУБіП України та обирає спеціальність ветеринарне забезпечення військ

28 липня 2023 року

 

   Мартинюк Олена Миколаївна – майбутня студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету ветеринарної медицини за спеціальністю ветеринарне забезпечення військ.
   Університет провів інтерв’ю з пані Оленою для донесення майбутнім здобувачам освіти важливості та перспективності професії лікаря ветеринарної медицини в Україні:

   - Олено, чим саме вам імпонує ветеринарна медицина, зокрема, її важливість у військах? Чому обрали навчання у ліцеї, а після факультет ветеринарної медицини?
   - Я народилася в с. Іванівка, Херсонської області, Генічеського району. У нас велика сім’я, п’ятеро дітей, мій менший брат також навчається у Київському ліцеї ім. Івано Богуна, вивчає військову науку, інші діти ходять до школи. Все життя я проживала там, але після початку повномасштабної війни, була вимушена виїхати із свого рідного селища. З літа минулого року проживаю в с. Положаї, Київської області.

   Коли переїхали, я визначилась з навчальним закладом Переяславським ліцеї "Патріот", оскільки він є один з найкращим навчальних закладів. Мені сподобався цей варіант тим, що в цьому закладі є військова підготовка, адже в наш неспокійний час потрібно мати базові знання в цій справі.
   Під час навчання я вирішила стати військовослужбовцем, після нашої зустрічі з вами Валентин Іванович, коли ви виступали в нашому ліцеї, я згадала свою дитячу мрію – стати лікарем ветеринарної медицини. Я завжди хотіла допомагати тваринам і тому вирішила, що військовий ветеринар – це те, що мені потрібно. Саме тому, я обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет ветеринарної медицини (ветеринарне забезпечення військ).
   Ветеринарна медицина у збройних силах надзвичайно важлива, особливо в наш час. Участь в бойових діях також беруть і наші чотирилапі друзі, тому треба вміти надавати їм допомогу. Ветеринарна медицина надає широкий спектр послуг. Завдяки своєчасному здійсненню профілактичних заходів, ситуація стає значно кращою і контрольованою. Я дуже сподіваюся, що мені пощастить стати студентом саме вашого університету і, разом з допомогою досвідчених викладачів, йти до своєї мети та робити важливі внески у розвиток ветеринарної медицини.

   Олено, дякуємо Вам за відповідь, бажаємо втілити ваші мрії в реальність. Чекаємо Вас у рядах першокурсників на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України.

Валентин Карповський, професор
кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook