Софія Горбенко обирає для навчання освітньо-професійну програму «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

28 липня 2023, 12:00

-  Доброго дня, Софія. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть про себе

-  Я, Горбенко Софія, отримала повну загальну середню освіту в школі І-ІІІ ступенів № 286 м. Києва і вирішила здобути вищу освіту ОС «Бакалавр» за спеціальністю 071 – «Облік і оподаткування» освітня програма «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». Я вважаю, що навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, допоможе знайти роботу мрії в майбутньому.

 

-  Чому Ви обрали НУБіП України?

-  НУБІП України – сучасний, прогресивний вищий навчальний заклад, один із найкращих вищих навчальних закладів України. Я вірю, що навчання тут допоможе досягти моїх життєвих цілей. Мій вибір освітньо-професійної програми є свідомим і позиційно узгодженим, оскільки з дитинства мріяла вступити на цю спеціальність в престижний університет. Тому я обираю цей навчальний заклад, він допоможе мені здійснити всі мої мрії та бути успішним у житті та навчанні. Перевагою даної освітньої програми вважаю поглиблене вивчення аналітичних дисциплін та юридична складова ведення бізнесу, що є особливо актуальним в динамічному сьогоденні. Мене цікавить те, що в університеті можна поєднувати професійне навчання з роботою. На Днях відкритих дверей я мала нагоду відвідати та ознайомитись з університетом, безпосередньо ознайомитись з організацією навчального процесу, зустрітися з майбутніми викладачами та надихнулася мальовничими пейзажами. Також мене привабила перспектива паралельного навчання за кордоном, яку пропонував університет.

 

  • -        Що стало вирішальним у виборі освітньої програми / спеціальності.

-  Під час навчання я на високому рівні вивчив англійську мову, брала участь у шкільних олімпіадах та у різних гуртках. Також я приймала участь  в олімпіаді, яка проводилася на базі НУБіП України та отримала сертифікат. Мене цікавить можливість працевлаштування в бізнес-структурах, органах місцевого самоврядування або державних установах. З особливостями навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» я ознайомилася на сайті університету. Фахівці з бухгалтерського обліку та аналізу можуть успішно працевлаштуватися як бухгалтером, так і бізнес-аналітиком. Знання, які я планую отримати в університеті, стане в нагоді для майбутнього розвитку кар’єри та зробить мене конкурентоспроможною на ринку праці.

 

  • -        Які очікування від навчання та ким Ви себе бачите в майбутньому?

-  Я твердо вірю, що навчання на освітній програмі «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування», яку я обрала, відкриє для мене широкий спектр кар’єрних можливостей.

 Дякую за інтерв'ю! Бажаю Вам успіху зі вступом та подальшим навчанням. Чекаємо Вас на економічному факультеті! 

 

Розмову вела Леся Воляк,

 доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook