Мартинюк Олена – випускниця Переяславського ліцею «Патріот» обирає спеціальність 231 «Соціальна робота»

28 липня 2023 року
         - Олена, скажіть будь-ласка звідки ви дізналися про наш університет?
- Моя знайома навчалася у НУБІП України за спеціальністю «Соціальна робота» та радила мені саме цей університет. Під час навчання в школі «Патріот» також чула багато позитивних відгуків про НУБіП. Познайомившись з сайтом університету, він мені сподобався ще більше, оскільки багато актуальної інформації та яскравих фото.
- Що очікуєте від начання, що Вас привабило?
На сьогодні, дуже актуально – наявність військової кафедри на базі університету, в моїй родині є військові, тому хочу навчатися військові справі також. Я чула багато позитивних відгуків про навчання за спеціальністю «Соціальна робота», яка об`єднує в собі все те, що мене цікавить. Завжди мріяла допомагати людям. Також приваблює можливість працевлаштування, оскільки кафедра має тісні зв’язки із роботодавцями, які викладають навчальні дисципліни, запрошують на практику і на роботу. Моя подруга уже працевлаштувалася у Центр гендерної рівності і протидії насиллю Київської міської державної адміністрації, після проходження практики. Справив на мене враження відеоролик у соцмережах, у якому доступно донесена інформація про широкі можливості працевлаштування (https://m.youtube.com/watch?v=q_FDDs1yYOg ).
 
-Які враження від візиту в навчальний заклад?
 Мені дуже сподобалася територія, де багато дерев, прекрасний «Ботанічний сад», вже марію гуляти в ньому зі своїми одногрупниками. Викладачі дуже приємні, відразу запропонували допомогу, пригощали чаєм та цукерками. Дякуємо Вам, за теплий прийом!
 

Розмову вела старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації Каріна Федченко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook