Ангеліна Михайлова: «Мій вибір – факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

28 липня 2023 року
факультет ветеринарної медицини
Більшість випускників коледжів вже мали можливість переконатися у правильності вибору майбутньої професії, яка відповідає інтересам та стане частиною життя. Серед абітурієнтів, що є випускниками фахових коледжів очікуємо вмотивованих студентів.
 
 Добрий день! Розкажіть будь ласка про себе.
 Мене звати Ангеліна, я проживаю в м. Бахмач ,Чернігівської області, закінчила Козелецький фаховий коледж ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету, але   своє навчання хочу продовжити саме в НУБіП.
 Чому Ви вирішили стати лікарем ветеринарної медицини та звідки Ви дізнались про наш університет, а також безпосередньо про факультет ветеринарної медицини?
Наш життєвий шлях в багатьох випадках залежить від того, з ким ми спілкуємося, хто є для нас прикладом, це не тільки батьки і й інші люди, які можуть стати взірцем, підримувати нас та опосередковано впливати на вибір майбутньої професії та закладу, в якому варто її здобувати. Якщо із вибором професії я визначилася ще при вступі до коледжу, в чому мене підтримали батьки, адже фах ветеринарного лікаря відкриває широке коло можливостей для майбутнього працевлаштування (клінічна практика, лабораторна робота, державна служба), то у виборі вищого навчального закладу на мій вибір вплинула куратор Адаменко Лідія Володимирівна, яка стала взірцем професійності та фаховості, а сама є вихованицею обраного мною університету та факультету.
Чи є у Вас домашні улюбленці?
Так, в мене є мої прекрасні пухнастики: кішка Кнопа та собака Джек, яких я обожнюю та дуже люблю.
Які переваги для Вас має навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України?
Мені імпонують перспективи фахової підготовки саме на факультеті ветеринарної медицини в НУБіП України, наявність сучасної матеріально-технічної бази та можливість практикувати в нових навчальних лабораторіях клінічних кафедр. Знаю, що випускники факультету затребувані на ринку праці.
Яке нині Ваше бачення свого майбутнього у професії, де б ви хотіли працювати, чим займатися?
 Здобуття фаху лікаря ветеринарної медицини відкриває широкі можливості, оскільки це ті лікарі, які забезпечують «здоров’я людства», від безпосередньої роботи з тваринами, чи то дрібними, чи сільськогосподарськими, до забезпечення здоров’я населення шляхом контролю продуктів тваринного походження, що здійснюють ветеринари у лабораторія чи у відповідних підрозділах державної служби. З огляду на сучасний стан, перед майбутніми фахівцями може виникнути безліч нових напрямів діяльності пов’язаних із розбудовою України.
Чи є у Вас хобі?
У вільний час займаюсь творчістю. Також читаю літературу та займаюсь спортом.
 
   Дякуємо Вам за розмову і бажаємо успіхів під час вступу! До зустрічі в ролі студентки нашого факультету!

Розмову провели Якубчак Ольга Миколаївна, професор кафедри та
Галабурда Марія Алімівна, доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. проф.А.К.Скороходька

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook