Агроном за першою освітою технікуму Наталія Рева вступає на заочну форму навчання бакалаврату на спеціальність 051 Економіка (Економіка підприємства)

28 липня 2023 року

 

 

До відбіркової комісії економічного факультету завітала Наталія Рева, яка на основі диплома молодшого спеціаліста агронома 2001 року вирішила продовжити навчання на заочній формі за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» спеціальності 051 Економіка.
  • Добридень, Наталія! Розкажіть нам, будь ласка, чому так різко змінюєте свою освітньо-професійну траєкторію?

— Цього року постало питання мого подальшого навчання і не вагаючись одразу прийняла зважене рішення щодо вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України для отримання економічного фаху. Раніше, навчаючись у технікумі, я мала дуже добрі результати з таких дисциплін, як математика, економіка, відмінні результати з іноземної мови, інформатики тощо.

  На даний час вже більше десяти років працюю в Державній спеціалізованій фінансовій установі «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» на посаді фахівця Київського регіонального відділення. Моя посада вимагає здобуття економічної освіти. У НУБіП України це реально вже за 3 роки навчання.

  • Чому ви вирішили саме в наш університет вступати?

— Ознайомившись про ваш заклад освіти, я зрозуміла, що матиму змогу навчатись у висококваліфікованих викладачів. Впевнена в їх професіоналізмі і навчання на освітній програмі «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка» дозволить мені стати кваліфікованим економістом і рухатись службовими сходинками в державній установі, де я працюю.

Розмову провів Євгеній Ланченко,
відповідальний секретар відбіркової комісії
економічного факультету

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook