Звіти з проходження виробничої практики студентами спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» успішно захищені

28 липня 2023 року

     Цьогоріч ННІ неперервної освіти і туризму поповнив коло партнерів, заключивши договір про співпрацю із ТОВ «Міжнародно-діловий центр» Готель «Hilton». Отож, для виробничої практики студентам спеціальності «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму було запропоновано бази набуття та закріплення фахових вмінь готель «Hilton» та готелі мережі Reikartz Hotel Group, з якими також заключено договір про співпрацю, а саме: тризірковий готель «VitaPark Борисфен» та «Raziotel Київ».

 Студентам 2 та 3 курсів було надано можливість ознайомитися із фаховими функціональними особливостями відповідно до програми практики. Емоції на фото при виконанні первинних посадови обов’язків переконують про правильність обраного фаху.

 

 

  Приймаючи захист звітів завідувач кафедри Світлана Мельниченко та доцент Стефанія Мосіюк зазначили про набуття студентами таких важливих в сфері гостинності компетентностей як командна робота, відповідальність, комунікативність тощо.
  Проходження виробничої практики в закладах індустрії гостинності надало можливість студентам закріпити отримані знання та вміння в університеті, удосконалити отримані навички й переконатися у важливості кожної послуги при здійсненні ефективної політики менеджменту в сфері обслуговування.


Ангеліна Шелестюк,
студентка 2 курсу спеціальності «Туризм»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook