Відбувся захист звітів виробничої практики з дисципліни «Цивільне право»

25 липня 2023 року

Недостатньо тільки отримати знання; їх треба застосувати. Недостатньо тільки бажати; треба діяти. 

(Йоганн Вольфганг фон Гете, 

німецький філософ і письменник)

 

     24 липня 2023 р. на юридичному факультеті відбувся захист звітів виробничої практики студентів 3 курсу з дисципліни «Цивільного права». Не дивлячись на складну ситуацію в країні, захист практики вдалося провести в очному форматі. 

З 12 червня по 21 липня 2023 року студенти 3 курсу з метою набуття професійних вмінь та навичок проходили виробничу практику в органах нотаріату, адвокатури, місцевих судах, територіальних управлінь юстиції, центрах з надання безоплатної правової допомоги, юридичних відділах підприємств (установ, організацій) різних форм власності (детальніше про проходження практики студентами впродовж чотирьох тижнів можна ознайомитися за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/130491)

     Для студентів дана практика дала змогу закріпити теоретичні знання, які вони отримали під час навчання і набути практичних навиків роботи по спеціальності. Керівниками виробничої практики було призначено: завідувача кафедри, д.ю.н., професора Олексія Піддубного та  к.ю.н., доцентку Юлію Канарик.

    Впродовж всієї практики керівники надавали всю необхідну інформацію, консультували, підтримували, відповідали на всі поставлені запитання практикантів, а тому забезпечили належний рівень супроводу студентів від початку до закінчення  виробничої практики.

    Захист практики розпочався з вітального слова завідувача кафедри Олексія Піддубного, який побажав успіху студентам при захисті та наголосив, що дана практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи та забезпечити належний рівень їх професійної підготовки, а тому вона є дуже важливою складовою для подальшого професійного зростання. У свою чергу, доц. Юлія Канарик, ознайомила студентів як буде відбуватися захист звітів, а саме  у форматі усної співбесіди учасників та керівників практики.    

   Студенти презентували звіти про проходження практики, продемонстрували закріплення знань чинного законодавства та здобуття практичних навичок у складанні процесуальних та інших документів, оформленні відповідних справ, здійсненні правового аналізу. Але особливо студенти були в захваті від участі у судових засіданнях та підготовки судових справ до розгляду, їх оформлення після завершення розгляду.

     Варто зазначити, високий рівень як теоретичних знань, так і практичних  умінь та навичок студентів, які вони здобули при проходженні виробничої практики з цивільного права.

 

Юлія Канарик, 

керівник виробничої практики

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook