Артем Андрійчук: не маю сумнівів щодо вибору спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства) для навчання

29 липня 2023 року

 

 

  • Артеме, Ви вже маєте диплом ОС Магістр нашого університету факультету інформаційних технологій, розкажіть про себе.

— Так, це буде моя друга вища освіта. Вже маю навички із таких предметів як: вища математика, математичний аналіз, статистика, теорія ймовірності, інформатика, філософія, дуже добре володію англійською мовою. Навчався на оцінки вище середнього, а в деяких предметах на відмінно. Перша вища освіта отримана також в НУБіП України і за роки навчання я дуже сильно задоволений університетом та усім персоналом, який працює і викладає в ньому. Також я був учасником багатьох позанавчальних активностей і маю намір продовжувати цю діяльність і в майбутньому. Я побудував команду з кіберспортивної дисципліни Dota 2 та став чемпіоном університету з неї, потім ми стали збірною університету і зайняли восьме місце на всеукраїнському турнірі, в якому брало участь 700 команд. Активно проявляв себе і в творчому напрямі, кожного року був учасником Голосіївської весни де виступав із власним музичним колективом Get` Men та не одноразово брав участь в різних заходах університету, таких як виступи на днях першокурсника та виступи на Дні знань.

  • Що вплинуло на ваш вибір отримати знання за спеціальністю 051 Економіка (Економіка підприємства) на економічному факультеті НУБіП України?

— Здобуті знання, такі як сучасне економічне мислення, аналіз та прогнозування економічної ситуації, розуміння як працювати з різними суб`єктами бізнесу та планування і розробка стратегій, я зможу використовувати для побудови власного або сімейного бізнесу. Проаналізувавши навчальну програму НУБіП України, я вирішив обрати спеціальність саме тут, бо вважаю викладачів і персонал спроможними надати мені потрібну базу знань і практичних навичок.
  Прагну навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на ОПП «Економіка підприємства», щоб стати справжнім економістом. На мою думку, відновлення економіки нашої країни стане основною метою після перемоги і тому я вирішив отримати ґрунтовні знання, щоб в майбутньому прискорити цей процес та стабілізувати ситуацію. Впевнений, що навчання в НУБіП України наддасть мені для цього потрібні знання.

  Обрана мною спеціальність допоможе мені реалізувати мої майбутні плани. Моя сім`я має власне підприємство і в майбутньому його розвитком доведеться займатися мені, оволодівши знаннями, які я отримаю в НУБіП України, я впораюся з планами, які я будуватиму. Основна мета це виведення підприємства на онлайн-рівень та можливість працювати з міжнародними партнерами.

  • Що Вас ще цікавить, в чому Ви впевнені?

— Уся позанавчальна діяльність розвинула в мені потрібні для життя і подальшого навчання навички, такі як: лідерство, комунікація з людьми, впевненість в своїх діях, стратегічне мислення, креативність. Я вважаю все це допоможе мені в навчанні на економічному факультеті в НУБіП України.
  Маю впевненість в освіті, яку отримаю в НУБіП України, готовий до розвитку себе як спеціаліста та особистості. Виходячи із ситуації в країні, впевнений у виборі своєї спеціальності та знаннях, які отримаю. Оскільки я вже навчався в НУБіП України, то я не маю жодних сумнівів щодо свого вибору.

  • Успіхів Вам, Артеме, у навчанні!

Розмову вела Лариса Коваленко,
старший викладач кафедри економіки

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook