Знайомимося із абітурієнтами кафедри соціальної роботи та реабілітації

30 липня 2023 року
  Що є неодмінною запорукою відбудови України? Звісно ж, цілеспрямована, ініціативна, працелюбна та компетентна молодь! Саме молоді належить оновити застаріле та створити нове в усіх сферах нашої держави. Надто таких змін потребуватиме соціальна сфера. Отож, від майбутніх фахівців залежить: бути чи не бути кваліфікованій допомозі кожному, хто її потребуватиме; соціальне та психічне здоров’я українців; згуртованість людей у громадах; реалізації громадянських прав тощо. 
  А ось і зірочки майбуття країни – наші абітурієнти! Знайомтеся, бо ми уже з радістю сказали кожному / кожній «Привіт!» і почули у відповідь:
 
Вероніка Шатунова
«Привіт! Мене звати Вероніка, але можна просто – Ніка. Я з міста Бровари Київської обл. Полюбляю грати у волейбол. Від навчання очікую насиченого студентського життя».
Старостенко Альона
«Привітик! Мене звати Альона. Я – із смт Куликівка Чернігівської обл. Моє хобі – читання, а також волейбол. Від навчання очікую стати фахівцем за своєї спеціальності».
Савчук Олександра
«Привіт всім. Мене звуть Олександра. Я із смт Борова, Київська обл. Люблю займатись рукоділлям та довгий час відвідувала драмгурток. Від навчання хочу отримати багато нових знань. Очікую зустріти нових друзів, нових вражень».
Анжела Заіка
«Всім привіт! Мене звати Анжела. Я з Вінницької області. У вільний час займаюся манікюром. Від навчання очікую позитивних емоцій, яскравих вражень, здобуття нових знань та друзів».
Науменко Аліна
«Всім привіт! Мене звати Аліна. Я із с. Крюківщина Київської обл. Від навчання очікую знайти гарних друзів, отримати багато позитивних емоцій та стати професіоналом у своїй сфері».
Мартиненко Анастасія
«Всім привіт! Мене звати Анастасія. Я з Полтавської області (Пирятинський район). Полюбляю займатись рукоділлям. Від навчання я очікую нових знайомств, нових вражень та отримати гарні знання за спеціальністю, яку обрала (щоб бути корисною)».
Коротенко Вікторія
«Усім привіт! Мене звати Вікторія. Я з Київської області, с. Богданівка Японського р-н. Люблю грати в теніс. Дуже сподіваюся, що навчання проходитиме чудово і я зможу бути корисною людям».
Кухарчук Анастасія
«Всім привіт! Мене звати Настя. Я із смт Ставище, Київської області. Захоплююсь малюванням манга-арту. Від навчання очікую здобути нові знання, цікавої практики та сподіваюсь на нові знайомства».
Расенчук Софія
«Привітики всім!!! Мене звати Софія. Я з Житомирщини. Обожнюю читати, співати, і відпочивати (в ідеалі – десь на природі). Від навчання очікую море позитивних емоцій, багато усмішок і знайомств. І обов’язково набути нових знань, що, переконана, принесуть мені успіх. Буду рада познайомитися з кожним».
Склярова Вікторія
«Всіх вітаю! Мене звати Віка. Я із смт Чаплинка Херсонської області, полюбляю займатися танцями, рукоділлям. Під час навчання хочу зі всіма вами познайомитися та отримати знання. Дуже очікую насиченого студентського життя».
Стадніченко Анастасія
«Привітик всім! Мене звати Настя. Я з міста Пирятин Полтавської обл. Полюбляю грати у баскетбол. Від навчання очікую багато нових знань та вражень, яскравих емоцій, нових друзів та хочу бути корисною для людей».
 

 

Кодоненко Софія

          «Привіт всім! Я – Софія із Житомирської обл. Загалом полюбляю читати та прогулянки на природі. Від навчання очікую отримати хороші знання зі спеціальності, котру обрала та «не вилетіти» з першого курсу».

Доджок Мар’яна
«Привіт усім. Мене звати Мар'яна. Я з м. Чортків, Тернопільської обл. Полюбляю танцювати, а також роблю манікюр. Від навчання очікую нових знань, позитивних емоцій».
Ковальова Марина
«Привіт всім! Мене звати Марина. Я із смт Короп, Чернігівська обл. Закінчила школу танців та школу художнього мистецтва. Ще полюбляю вокал та займаюсь спортом. Від навчання очікую яскравих вражень, нових друзів, позитивних емоцій, нових знань та цікавої практики».
Крикун Єкатерина
«Всім привіт! Мене звати Катя. Я з м. Новодружеськ Луганської обл. Полюбляю читати, слухати музику. Від навчання очікую отримати багато нових знань та знайти нових друзів».
Анастасія Бабенко
«Привітик! Мене звати Настя. Я із села Вишняки Полтавської обл. Полюбляю читати. Від навчання очікую знайти друзів та мати хороші знання за спеціальністю».
Софія Щербіна
«Всім привіт! Мене звати Софія. Я з Києва. Займалася танцями. Малюю картини за номерами. Чекаю цікавого навчання, нових знайомств, активного студентського життя».
Марія Зінченко
«Всім привіт! Мене звати Марія. Я з м. Гребінка, Полтавської області. Обожнюю спорт, люблю дізнаватися багато нового та цікавого. Чекаю нових знайомств, цікавенького навчання та найактивнішого студентського життя».
Друзь Настя
«Всім привіт! Мене звати Настя. Я з м. Шостка, Сумської області. Мені подобається грати у волейбол. Від навчання очікую здобуття гарної освіти та нових знайомств».
 

 

Томчук Анастасія

       «Всім привітик! Мене звати Настя , я із Житомирської обл. Два роки навчалася у педагогічному коледжі. У вільний час просто відпочиваю. Від навчання я чекаю крутих емоцій, нових знань і нових знайомих».

Ямчинська Ярослава
«Всім привіт! Мене звати Ярослава. Я з міста Ірпінь, Київської обл. Дуже полюбляю читати, грати на гітарі, займатися спортом. Ще дуже люблю слухати музику та співати. Два роки займалася вокалом. Від навчання очікую нових знань, нових друзів та яскравих емоцій. Рада буду з усіма познайомитися».
Зінчук Олександра
«Усім привіт! Мене звати Олександра, можна просто Саша або Сашка. Я – з Волинської обл., смт Маневичі. Люблю читати, грати у волейбол і PUBG. Надіюсь знайти нових друзів та весело провести навчальні роки».
Мартинюк Олена
«Всім привіт! Мене звуть Олена. Я із смт Іванівка Херсонської області. Зараз проживаю в с. Положаї Київської обл. Обожнюю читати книги, люблю малювати картини за номерами, іноді пробую писати вірші, люблю дізнаватися і відкривати для себе щось нове. Очікую насиченого і цікавого навчання, студентського життя, а також багато спілкування і нових знайомств».
Карчемкіна Дар`я
«Усім привіт! Мене звати Даша. Я з міста Краматорськ, Донецька обл. Люблю вивчати іноземні мови та читати романи. Уже чекаю на початок навчання та прагну отримати нові знання, знайти нових друзів».
Загорська Дар`я
«Усім привіт. Мене звати Даша. Я з міста Середина-Буда Сумської обл. У вільний час відпочиваю, люблю читати книжки, особливо детективи Агати Крісті. Від навчання очікую здобуття нових знань та знайомства з новими людьми».
Чаїн Діана
«Усім привіт. Мене звати Діана. Я із Житомирської обл., але проживаю у Києві. У вільний час люблю дивитись фільми, читати книги та просто прогулюватись містом, посидіти за філіжанкою кави. Займаюсь манікюром. Від навчання очікую нових знань та вмінь, можливо нових знайомств».
Бунак Марія
«Усім привіт! Мене звати Марія. Я із Чернігівської області. Дуже люблю спілкування з людьми та обожнюю читати книги. Вже очікую розпочати навчання, нові знайомства та гарно проводити студентське життя».
Пасічник Олексій
«Усім привіт! Мене звати Льоша. Я з Вінницької області. Три роки навчався в коледжі на столяра. У вільний час полюбляю спати. Від навчання я очікую набуття нових знань та стати фахівцем у цій сфері».
Нижник Катерина
«Усім привіт! Мене звати Катя. Я з м. Києва. Полюбляю грати в волейбол, рукоділля та малювати картини за номерами. Раніше займалась танцями і спортом. Буду дуже рада новим знайомствам».
Осіюк Яна
«Привіт! Мене звати Яна. Я з Києва. Виховую сина та веду підприємницьку діяльність разом із чоловіком. Мені 28 років і я досі навчаюсь, адже багато здобутих знань не буває. А якщо ці знання корисні не тільки для мене, а й можуть допомагати іншим людям – тим паче!».
Стрілко Даріна
«Усім привіт! Мене звати Даріна. Я з м. Ніжин, Чернігівської області. У вільний час люблю робити манікюр та проводити гарно час з друзями. Від навчання очікую багато нових знань та змогу стати висококваліфікованим спеціалістом своєї роботи, також познайомитися з новими людьми та гарно провести студентське життя».
  
Щиро віримо, що усі ви неодмінно станете найкращими студентами! Від нас гарантуємо: ваші очікування нових знань, професійних компетентностей, неперевершених емоцій, нових знайомств та творчих звершень буде реалізовано (якщо звісно ви не будете чинити опір, який разом ми також коригуємо!)))
 
Ми уже чекаємо! До старту – кілька днів!
 
 
Розмову вели професори кафедри
соціальної роботи та реабілітації
Ірина ДЕМЧЕНКО та Інна ОСАДЧЕНКО
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook