Алла Пикіна з Голосіївського району м. Києва вступає на заочну форму навчання за спеціальністю 051 Економіка (Економіка підприємства)

30 липня 2023 року

 

 

  • Алла, ви живете неподалік нашого університету. Це вплинуло на ваш вибір закладу освіти чи є інші причини?

— Живу я недалеко й можу навіть пішки швидко дістатися до навчальних корпусів. Проте це не головне, чому обрала ваш виш. Я зацікавлена саме в спеціальності 051 Економіка та її освітньо-професійній програмі «Економіка підприємства». Університет має свій відомий багатьом бренд і репутацію «кузні кадрів», а економічному факультету вже як більше 70 років, а це традиції, наукові школи...
  Я захопилася економічною наукою півтора року тому, коли цікавилася економікою в Україні під час війни. Тому й хочу отримати професійні знання щодо функціонування підприємств, їх господарської діяльності та ін. На зараз актуальна й перспективна професія економіста буде в нагоді при опрацюванні різноманітних проєктів, інвестиційних рішень, бо після закінчення війни цей фах допоможе у відновленні країни.

  • Яким же має бути майбутній економіст?

— Вважаю, що фахівець з економіки повинен бути впевненим, уважним, комунікабельним, відповідальним, кмітливим. Також має оперативно працювати з фінансовими та бухгалтерськими звітністю, знати особливості галузі. Я впевнена, що саме НУБіП України, який має кваліфікованих викладачів та чудову освітню програму, допоможе мені володіти компетентностями цього фаху.
  Після зустрічі з керівництвом факультету, деякими викладачами економічного факультету, ознайомившись з матеріально-технічною базою, я переконалась, що освітня програма «Економіка підприємства» допоможе мені набути практичні навички, які необхідні будуть у моїй роботі.

  • Дякую, Алла! Бажаємо вам успіхів у навчанні та реалізації планів професійного зростання. До побачення!

— До побачення!

Розмову провів Ланченко Євгеній,
доцент кафедри економіки

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook