Оксана Івченко – випускниця Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу – обирає НУБіП України для навчання за ОП «Облік і аудит»

30 липня 2023 року
   Цього тижня мала можливість поспілкуватись з випускницею Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу Оксаною Івченко. Розмова відбулась дружня та щира.


      — Вітаю вас, Оксано! Розкажіть, будь ласка коротко про себе.

– Я з невеликого провінційного містечка, закінчуючи 9 клас я вирішила вступити до місцевого коледжу на спеціальність «Облік і оподаткування». За цих три роки я стала повноцінним членом студентської родини Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу, за що безмежно їм вдячна. Там я знайшла однодумців та людей з такою ж як і в мене пристрастю до літератури.
 

     — Чому Ваш вибір саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

– Мій вибір припав саме на НУБІП України, тому що це один з найпотужніших університетів не лише нашої столиці, а й України в цілому. До того ж, від колишніх студентів знаю, що університет відкриває по своєму закінчені безліч можливостей. В ньому прекрасне все: від розташування до матеріально-технічної бази. 
 

      — Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?

– З шкільних років я захоплювалась математичними та точними науками, навіть написала наукову роботу для Малої академії наук з математики. Ну, і як кожна людина, я не просто хотіла рахувати гроші, а вміти це робити правильно. Як казав Томас Фуллер: «Гроші породжують гроші». Саме тому освітня програма «Облік і аудит» стала для мене найкращим варіантом. 
 

     — Що Ви очікуєте від навчання та студентського життя в НУБіП України?

– Я очікую, відносно спокійне та розмірене студентське життя (на скільки це можливо в наш час), на високий рівень навчання та отримаенння нових корисних, професійних навичок. Ну і звісно ж, якщо я вступлю до НУБІП України, то буду безмежно вдячна за довірю та з радістю і натхненням працюватиму на благо студентської родини університету. 
 

      — Які маєте захоплення та вподобання, крім навчання?

Окрім навчання, я безмежно люблю літературу. На сьогодні для мене це не лише поглинання знань з нон-фікшену, а й те, в чому я можу знайти справжню віддушину та спокій в період повномасштабного вторгнення. Це як романи, збірки поезії так і детективи.

      — Про що ж мрієте найбільше?

– Найбільше я мрію, як і кожен свідомий українець про перемогу нашої держави, про те, що після неї наша країна, як той фенікс, відродиться з попелу та буде взірцем незламності для всього світу! Ну і також, що після завершення університету я як фахівець своєї справи зможу зробити свій внесок в розвиток держави. 
 

     — Дякуємо Вам, Оксано, за дружню бесіду. Впевнені, що Ви успішно пройдете всі випробування вступної компанії й станете студенткою ОП «Облік і аудит». В унісон назви і специфіки нашої освітньої програми бажаємо Вам вести облік щасливих студентських днів, в повному контролі тримати поставлені цілі, відточувати навички, монетизувати набуті вміння і досвід!

 
 
Розмову вела Любов ГУЦАЛЕНКО,
професор кафедри обліку та оподаткування
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook