Захист звітів з виробничої практики магістрів ОПП «Управління інноваційною діяльністю»

21 липня 2023 року

  21  липня 2023 р.  у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти відбувся захист звітів з виробничої переддипломної  практики магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Управління інноваційною діяльністю». 

      Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами менеджменту, формами організації та здійснення інноваційної і міжнародної економічної діяльності; формування на базі здобутих знань, професійних умінь і навичок здатності до прийняття самостійних рішень у реальних ринкових і виробничих умовах; формування потреби у систематичному поновленні своїх знань та творчого застосовування їх у практичній діяльності.
     Різноманіття обраних баз практики свідчить про різноплановість професійної діяльності управлінців інноваторів і про величезні резервні можливості для їх реалізації у процесі відновлення економіки України.
      Захист звітів проходив в змішаній формі 60 % он-лайн і 40 % в аудиторії.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      Основними критеріями успішного захисту, який провели гарант програми д.е.н. професор Витвицька Ольга Данилівна та  заст. директора ТОВ «Інститут інноваційної біоекономіки» Комісарук Ніна Миколаївна,  було обгрунтування пропозицій,  які здобувачі ОПП «Управління інноваційною діяльністю» надають виробництву з інноваційних управлінських рішень, інноваційних технологій, інноваційних продуктів. Здійснювалась перевірка прийняття цих рішень на основі штучного інтелекту, міжнародного та вітчизняного досвіду.
    Всі інноваційні процеси незамінять людину, вони спрямовані на полегшення життя суспільства в період швидких перетворень. Захист звітів і перевірка інноваційних рішень ще раз підтвердили цей факт.
    Успішний захист звітів з виробничої практики повинен перейти в креативні і обгрунтовані інноваційні рішення в магістерських кваліфікаційних роботах, зазначила Ольга Данилівна.
 
 
Валерій ЯСТРЕБА,
староста групи магістерської програми «Управління інноваційною діяльністю» 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook