Мозговий Владислав обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

31 липня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Для багатьох абітурієнтів 2023 року важливим є правильний вибір не лише спеціальності, але й майбутнього місця навчання. В якості першочергового вибору стають університети, що базуються у великих містах, а підготовкою займаються досвідчені викладачі – майстри своєї спеціалізації. Саме тому найбільш пріоритетним для абітурієнтів є факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів та природокористування України. Даний заклад вищої освіти вже давно входить до топ-10 університетів України за багатьма показниками.

   Вибір НУБіП України для вступу на факультет ветеринарної медицини, Мозгового Владислава був оснований на кількох аргументах. По перше – доступна матеріально-технічна база факультету, яка доступна для студентів починаючи з першого курсу навчання. По друге – позитивні відгуки знайомих сім’ї, що вже закінчили ФВМ НУБіП України. По третє – можливість практикуватися з різними видами тварин: сільськогосподарськими, дикими і домашніми. 
   Під час подачі документів сім’я Мозгових відвідала факультет ветеринарної медицини в місті Києві. Разом із Владиславом його батьки познайомилися з роботою ННВЦ Клінічний центр «Ветмедсервіс», клінікою дрібних та продуктивних тварин, лабораторією для дослідження крові, кабінетом УЗД, відвідали музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, ознайомилися з роботою кафедри терапії і клінічної діагностики, а також кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка. В процесі ознайомлення з факультетом ветеринарної медицини НУБіП України Владислав розповів, що з вибором професії визначився давно. Ще з дитинства мріяв допомагати тваринам, оскільки вдома він утримує трьох мурчаків.
   Дякуємо Владиславу за вибір факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України для отримання омріяного фаху лікаря ветеринарної медицини.
Асистент кафедри терапії  і клінічної діагностики Марина Дробот
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook