Артем Пилипенко обирає першим пріоритетом освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня «Економіка підприємства»

31 липня 2023 року

 

 

Артем Пилипенко закінчив Миронівський академічний ліцей №2 Миронівської міської ради Київської області. Після отримання документа про повну середню освіту вирішив відразу вступати до НУБіП України на спеціальність 051 Економіка, освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня «Економіка підприємства».

  • Чому Ви вирішили обрати НУБіП України? Звідки дізналися?

— Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, входить до когорти флагманів вищої освіти країни. Дізнався про НУБіП України після проведення профорієнтаційної онлайн-зустрічі з викладачами кафедри економіки.

  • Що для Вас було вирішальним при виборі університету?

— Національний університет біоресурсів і природокористування України навіть в умовах пандемії та воєнного стану продовжує тримати високий рівень надання освітніх послуг та забезпечує організацію освітнього процесу в очному та дистанційному форматах. Проте, остаточним рішенням була екскурсія в стінах університету, яку провела гарант освітньої програми «Економіка підприємства» Людмила Степасюк та заступник декана економічного факультету Віталій Нагорний. Вони розповіли, що навчання в університеті здійснюється на базі сучасних лабораторій, студенти забезпечені місцями проживання в комфортних гуртожитках та мають широкі можливості окрім навчання проявити себе в спорті, художній самодіяльності, стати частиною команди студентського самоврядування, мають широкі можливості для реалізації творчого потенціалу.

  Я впевнений, що саме в цьому навчальному закладі я зможу отримати унікальні можливості під час навчання, хороші знання, навики, компетентності, досвід, який в майбутньому зможу конвертувати в успіх, кар’єрне зростання та благополуччя.

Розмову провела Людмила Степасюк,
гарант освітньо-професійної програми
першого (бакалаврського) рівня «Економіка підприємства»


 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook