Марія Ванчинова обирає НУБіП і спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»

28 липня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Марія мешкає в мальовничому селі Вишеньки, що в передмісті Києва і крок за кроком йде до своєї мрії – стати землевпорядником! Вона закінчила Вишенський ліцей Золочівської сільської ради Бориспільського району Київської області та обрала для себе цікаву професію.

  • Маріє, розкажи про себе.

— З дитинства я активна. Закінчила художню школу, відвідувала народні танці, плавання та вокал. Люблю активний відпочинок. Лижі, велосипед, ролики – це все я люблю. Завжди брала участь у поза-, та шкільних заходах. Була ведучою різних свят та заходів у школі.

  • Що вплинуло на вибір спеціальності?

— Цього року я закінчила Вишенський ліцей Золочівської сільської ради Бориспільського району Київської області та обрала для себе цікаву спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». Спеціальність корисна суспільству та різнопланова. Вважаю, що саме професія землевпорядника буде актуальною в будь-який час. Мене в моєму виборі підтримали батьки.

  • Звідки дізнались про НУБіП?

— Під час навчання в школі ми мали зустріч з представниками НУБіП України, що завітали до нас в школу з презентацією про університет і запросили на День відкритих дверей. Дізнавшись про предметну олімпіаду – не вагаючись долучилась. Також декілька раз відвідала Дні відкритих дверей в онлайн-форматі, і, звісно, завітала до Університету. І скажу відверто – мені тут сподобалось! Тому НУБіП України та спеціальність 193 Геодезія та землеустрій в моєму виборі ПРІОРІТЕТ № 1!

  • Щиро дякую за інтерв’ю. Щасти при вступі та у навчанні!

Розмову провела Антоніна Москаленко,
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook