Вікторія Подгорна отримала освітній ступінь «Бакалавр» на факультеті землевпорядкування і вступає в магістратуру за спеціальністю 193 – Геодезія та землеустрій

28 липня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  • Вікторія, розкажіть чому Ви обрали для навчання саме НУБіП України?

— На глибоке переконання нашої сім’ї НУБіП України беззаперечно є одним із найкращих столичних університетів. Я народилася в Чернігівській області (місто Носівка), але від народження проживала в Києві і навчалася в спеціалізованій школі № 329 «Логос» і завжди мріяла навчатись в престижному столичному виші. Крім того мене надзвичайно зацікавили розповіді про навчання і студентське життя в НУБіП України, що оповідали мені батьки.

  • Що вплинуло на вибір професії землевпорядника? Чи не пошкодували Ви за свій вибір у 2019 році?

— Перш за все – це продовження батьківської справи, якою вони займаються вже біля двадцяти років. За період навчання в бакалавраті я переконалась, що навчання на факультеті землевпорядкування – це не лише період нових знайомств, вражень, але й здобутків та досягнень. Ми отримали безцінні не лише теоретичні, але й практичні знання із використання і застосування найкращого геодезичного обладнання, найсучаснішого програмного забезпечення. Це дуже важливо при виконанні землевпорядних і земельно-кадастрових робіт.

  • Чим Вам запам'яталося навчання на факультеті землевпорядкування?

— Тут я отримала ґрунтовні знання із обраного фаху від професіоналів своєї справи за такими напрямами як геодезія, земельний кадастр, управління земельними ресурсами, землеустрій, геоінформаційні технології. Крім того, студенти завжди мають можливість приймати участь у численних науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, літніх школах, які систематично проводяться на факультеті землевпорядкування за підтримки та безпосередньої участі як вітчизняних професійних громадських організацій, так і міжнародних, а також відомих експертів, практиків, науковців.

  • Успіхів у навчанні, ласкаво просимо до нашої дружньої землевпорядної сім’ї!!!

Розмову провів Руслан Тихенко,
доцент кафедри управління земельними ресурсами

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook