Богдана Яременко: «МРІЮ СТАТИ СТУДЕНТКОЮ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ»

1 серпня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Вітаю, мене звати Яременко Богдана Русланівна. В цьому році здобула диплом молодшого спеціаліста у Відокремленому структурному підрозділі «Немішаївському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України».

   - Чому вирішили здобувати вищу освіту?
   - Для мене важливо здобути вищу освіту, оскільки вона є необхідною умовою для становлення спеціалістом: надає широкі професійні можливості, відкриває нові кар'єрні горизонти.

   - Чому саме ветеринарний лікар та обрали НУБіП?
   - Коли наближувався час обирати професію, я без роздумів знала, що буду ветеринаром. Вже з дитинства мала цікавість до тварин, та з малку лікувала пташок, котів та різних дрібних тварин, також мене цікавили природничі науки, тому із захопленням вивчала їх в школі. НУБіП України найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації, саме в цьому університеті я зможу втілити свою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.

   - Які ваші очікування від навчання в університеті?
   – Я людина з активною життєвою позицією, комунікабельна та відповідальна. Тому я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів, цікаво проводити час. А навчання в НУБіП - це активне та цікаве студентське життя, де є – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти.

Дякую Вам за розмову і бажаю стати студенткою нашого факультету та бути у всьому успішною!

Розмову провів Віталій Журенко,
старший викладач кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook