Кафедра глобальної економіки та ННЛ «AGMEMOD» готові гостинно прийняти вступників 2023 рок

27 липня 2023, 14:15
    27 липня 2023 року Навчально-наукова лабораторія «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки економічного факультету, пройшла успішну перевірку до нового 2023/2024 навчального року.
     Маємо відзначити позитивну оцінку функціонування лабораторії кафедри. Тож, члени комісії ретельно переглянули документацію лабораторії, перевірили стан сайту кафедри та безпосередньо лабораторії, оцінили якість навчально-методичного забезпечення. Завдяки докладним заходам контролю, всі норми безпеки та стан матеріально-технічної бази, техніки виявилися на високому рівні, що свідчить про відповідальність та професіоналізм науково-педагогічних працівників. Ця подія стала переконливим підтвердженням успішної роботи ННЛ «AGMEMOD», яка є надійною опорою функціонування та розвитку кафедри глобальної економіки.
 
      Завдяки високотехнологічним методам та використанню сучасних засобів аналізу, лабораторія стала невід'ємною частиною наукового процесу, де виконуються три наукові тематики за замовленням Міністерства освіти і науки України. Комісія відзначила зустріч з великим зацікавленням. Під час зустрічі декан економічного факультету Діброва А.Д.  розповів членам комісії про важливі наукові дослідження, які студенти успішно проводять у лабораторії.
   Голова комісії, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, побажав подальших успіхів в роботі лабораторії кафедри глобальної економіки.

Анастасія ЯЦУН,
завідувач ННЛ «AGMEMOD»
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook