Юлія Коровай: бути бухгалтером – мій особистий вибір, тому вступаю до НУБіП України

2 серпня 2023 року
    Юлія Коровай, випускниця ВСП "Ніжинський фаховий коледж НУБІП України", планує продовжувати навчання на спеціальності «Облік і оподаткування» в НУБіП України.
  • Що стало вирішальним у виборі професії бухгалтера?

– Після дев’ятого класу у моєму житті стало питання продовження навчання у школі чи коледжі, а також вибір спеціальності. Я розуміла, що від цього рішення залежала моя доля, тому я сумлінно підійшла до цього питання. Бути бухгалтером це був мій особистий вибір і тепер анітрохи не шкодую про своє рішення. Мої батьки з розумінням підійшли до цього і підтримали мене.
Вже у коледжі я зрозуміла, що грамотний бухгалтер – це гарантія фінансового успіху компанії. Саме від фахівця з обліку та оподаткування залежить організація якісного облікового супроводження, оподаткування, контролю та аналізу діяльності не тільки комерційних структур, а й державних установ, органів місцевого самоврядування.
  • Які маєте захоплення?

– У захопленнях я дуже різнопланова людина. Зазвичай, я читаю книжки, полюбляю дивитися історичні фільми. Також вивчаю англійську, бо вважаю, що знання іноземної мови дуже важливі в наш час. Мені подобається активний відпочинок, інколи роблю фізичні навантаження та дуже люблю подорожувати. Та і взагалі я дуже запальна людина, мене легко зацікавити і направити всю енергію на якусь справу.
  • Які мрії на майбутнє?

– У майбутньому я бачу себе фахівцем у сфері сучасного бізнесу. Я маю щире бажання навчатись саме у НУБіП України, та впевнена, що саме спеціальність «Облік і оподаткування» сприятиме моєму розвитку як фахівця, професіонала. Я вважаю, що університет може вдосконалити мої знання здобуті в коледжі та трансформувати мою мрію в реальність.
 
Розмову провела Оксана ГАНЯЙЛО,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook