Перші кроки у майбутнє

3 серпня 2023 року

Продовжується прийом документів абітурієнтів на навчання зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України.
Вчорашні випускники шкіл обирають фах, а це фактично – перші кроки у майбутнє. Адже вибір спеціальності є надзвичайно важливим і відповідальним.
Так, свій вибір і бажання навчатися на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, виявили вступники з Київщини, мальовничої Полтавщини, Житомирщини та Києва.
Цікавим виявилося спілкування з вступниками, які обрали своїм пріоритетом – фах міжнародника.
Зокрема, Басараб Богдан з Київщини дізнався про НУБіП України від своїх вчителів. Богдан звернув увагу на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і вирішив вступати саме на цю спеціальність на гуманітарно-педагогічний факультет нашого університету. Богдан займається спортом, добре володіє англійською і мріє стати відомим політиком.

Стрілковський В’ячеслав приїхав з Полтавщини вступати до нашого університету. Про університет дізнався від друзів, які тут вже навчаються, та від викладачів нашого університету з якими спілкувався. Добре володіє англійською і польською мовами, дуже любить історію, професійно займається спортом. В’ячеслав хоче стати дипломатом. Прагне подорожувати світом і розповідати про Україну, також хоче обов’язково відвідати Швейцарію. На питання, щодо своєї мрії, відповідає – «Щоб закінчилась війна».

Васьківська Поліна з Житомирщини дізналась про наш університет від рідних, які тут навчаються. Добре володіє англійською, є творчою особистістю, займається танцями, малює тощо. Обираючи спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», мріє поглибити вивчення мов, а в подальшому відвідувати різні країни і знайомитися з їх культурою, зокрема мріє відвідати Японію і захоплюється самобутністю цієї країни, яка дуже її приваблює, а також хоче побувати у США.

Манза Ян зазначив, що про наш університет і спеціальність довідався з соціальних мереж, а також – сайту нашого університету. Планує отримавши фах і необхідні знання подорожувати світом і працювати саме на дипломатичній службі у Великій Британії. Мріє ближче познайомитись з культурою Хорватії та інших країн світу.

Всі наші абітурієнти наголосили на тому, що мріють отримавши фах міжнародника долучитися до відбудови нашої держави і працювати на користь України.
Отже, перші кроки у майбутнє зроблені!
Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук щиро вітає наших вступників! Бажаємо вам успіхів у навчанні, реалізації усіх планів, здійснення мрій під мирним небом квітучої України!

 

 

 

Оксана Булгакова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook