Продовжуємо готувати гуртожитки до поселення першокурсників

28 липня 2023, 17:52
  Попри будь-які намагання зламати нашу державу та наших людей, ми чітко знаємо, що перемога за нами, довіряючи наше сьогодення та майбутнє мужнім захисникам України. У кампусі, попри усі обставини, продовжують активну підготовку до поселення студентів на 2023-2024 навчальний рік, адже за студентами – квітуче майбутнє України і ми зобов’язані забезпечити належні умови для їхнього особистісного росту.

  Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку особисто контролює процес приготувань, тому сьогодні спільно із Максимом Лазаріді, заступником директора студентського містечка, відвідав гуртожитки №9 та №7.
У гуртожитку №9 в самому розпалі підготовка кімнат для першокурсників. Цьогоріч, частину новоприбулих студентів агробіологічного факультету та факультету захисту рослин і біотехнологій планують заселити саме у гуртожиток №9, тож персонал та представники факультетів готуються, щоб їх гідно зустріти. Кімнати для цих факультетів вже у відремонтованому стані, ще доукомплектовуються меблями та м’яким інвентарем, які виготовляє меблевий і швейний цех університету. І як зазвичай, гуртожиток стане другою домівкою для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ННІ неперервної освіти і туризму та гуманітарно-педагогічного факультету, що проживають тут з року в рік.
  «Значну частину житлових кімнат вже відремонтовано, вони готові до заселення, проте є ще над чим працювати, але ми встигаємо» – розповідає Лідія Йовенко, завідувачка гуртожитку. Проректор, також наголосив на готовності укриття, адже в теперішній час – це важлива складова забезпечення якісних житлово-побутових умов та збереження життя кожного.

  Гуртожиток №7, що знаходиться по вул. Юлії Здановської також не відстає у підготовці до зустрічі з довгоочікуваними студентами. Адміністрація гуртожитку готується прийняти студентів факультету інформаційних технологій та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На даний час триває заміна міжкімнатних дверей, житлові кімнати облаштовуються необхідними меблями та м’яким інвентарем.

  Попри важку економічну ситуацію, керівництво університету на чолі з ректором, Станіславом Ніколаєнком з року в рік докладає неабияких зусиль, щоб забезпечити належні умови проживання для мешканців. Цей рік не став винятком, оновлення матеріальної бази – закупка матраців, подушок, ковдр, індукційних плит, миючих та дезінфікуючих засобів для усіх гуртожитків студентського містечка. Окрім цього, виготовлення нових меблів, пошиття штор, тюлів та м’якого інвентарю, тобто повне укомплектування відремонтованих житлових кімнат є пріоритетними завданнями.
  Проректор оцінив рівень підготовки та відповідальний підхід кожного, хто вклав свою нішу у приготуванні гуртожитку до зустрічі з першокурсниками.

  Підготовка до поселення студентів на 2023-2024 навчальний рік виходить на фінішну пряму. Станом на зараз, підготовлено та відремонтовано більше 250 житлових кімнат, оновлене та приведене у належний стан сантехнічне та електрообладнання.
  Завдяки оперативній, клопіткій та якісній роботі університетських служб та ремонтних бригад з числа студентів у гуртожитку поліпшуються умови проживання і побуту для майбутніх першокурсників.
  Ми не зупиняємось, а й надалі працюємо над покращенням умов проживання, щоб кожен студент в кампусі почував себе затишно.
  У гуртожитках не втихає робота, всі готуються до зустрічі із студентами!

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівчині студентського містечка

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook