PhD: Перший тиждень вступної кампанії до аспірантури в НУБіП України

28 липня 2023, 10:00
  Вступ до аспірантури – це подія, сповнена викликів та неймовірних можливостей розвитку для тих, хто прагне зануритися в світ науки та досліджень.

  Минув тиждень з початку другої вступної кампанії до аспірантури в 2023 році. Про його результати розповів завідувач відділу аспірантури Віталій ВАКУЛЕНКО.

  У Національному університеті біоресурсів і природокористування України шлях здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії розпочинається з подачі документів. Усім майбутнім аспірантам надається підтримка та допомога у вирішенні питань з оформлення документів, вибору наукового керівника та планування наукової кар'єри. Забезпечується максимальна підтримка, для того щоб вступники відчували себе впевнено та були підготовлені до подальших випробувань у науковій діяльності.

 

  НУБіП України є визнаним лідером в галузі аграрних наук та природокористування. Завдяки науковим досягненням і розробкам університету, здобувачі, що вступають до аспірантури, мають унікальну можливість брати участь у проєктах наукової спільноти, розвиватися в сучасних дослідницьких лабораторіях та співпрацювати із вченими, які є авторитетами у своїх галузях. Саме тому найбільшою популярністю серед вступників користуються такі спеціальності, як: «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», «Агрономія», «Ветеринарна медицина» та «Захист і карантин рослин». Також доволі затребувані цього року «Економіка» та «Менеджмент», адже саме ці спеціальності є рушіями розвитку країни, а висококваліфіковані фахівці з даних галузей сприяють стійкості економічної системи та просто необхідні для ефективного розвитку держави.
  Перший тиждень вступної кампанії до аспірантури в НУБіП України – це не тільки плідний робочий процес, а й поєднання вивчення нового, наукового спілкування та розвитку в професійній сфері. Цей крок в бік наукової майстерності гарантує майбутнім аспірантам цінний досвід, незабутні враження та багато перспектив у світі науки та досліджень.

  Слід нагадати, що прийом документів здійснюватиметься до 10 серпня (включно), а з 16 серпня розпочнуть вступні випробування.


Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook