Ph.D. Іванна Гриневич – вступниця до аспірантури НУБіП України на спеціальність «Екологія»

2 серпня 2023 року
  • Доброго дня, Іванно! Розкажіть, будь ласка, про себе. Чому Ви обрали саме НУБіП України?

— У 2021 році я успішно закінчила НУБіП України, отримавши ступінь магістра за спеціальністю «Екологія». Цей напрям я обрала, оскільки мене завжди цікавила взаємодія живих організмів між собою та навколишнім природним середовищем. Під час навчання я отримала глибокі та комплексні знання, які пізніше почала застосовувати на практиці. Для навчання в аспірантурі я обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України, оскільки бачу багато переваг. Відмінна репутація в галузі сільськогосподарської освіти, наукові досягнення та висока якість викладання – саме ці фактори стали вирішальними при виборі ВНЗ.

  • Звідки Ви дізнались про вступну кампанію?

— Оскільки вступати я планувала ще з минулого року, то час від часу перевіряла сайт та соціальні мережі університету на наявність інформації про початок вступної кампанії.

  • Де Ви наразі працюєте? Чому Ви обрали саме цю спеціальність?

— Починаючи з 2019 року працюю у ТОВ "Інститут Агробіології" – це приватна наукова установа, що займається науковим консалтингом та фундаментальними розробками в галузях агрономії, біотехнології, мікробіології та екології. На даний момент займаю посаду менеджера систем якості. За час роботи, я зрозуміла наскільки важливий екологічний підхід в багатьох галузях, зокрема агрономії, де він стає основою сталого розвитку і збалансованого виробництва. Як я раніше зазначила, маю ступінь магістра ОП «Екологічний контроль та аудит». Наразі, моя професійна діяльність тісно пов’язана з цією наукою. Тому мій вибір відразу впав на Екологію. Зараз активно готуюсь до вступних випробувань та планую як найшвидше розпочати наукові дослідження.

  • Дякуємо за розмову, бажаємо успіху при вступі!

Надія Міняйло,
заступниця відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook