Ректорат: останній день подачі заяв на бюджетні місця бакалаврату

31 липня 2023, 11:02
  31 липня 2023 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на виконанні доручень ректора Станіслава Ніколаєнка.

  Сьогодні – завершальний день подачі заяв вступників на бакалаврат, які претендують на місця державного замовлення. Станом на ранок кількість заяв більша, ніж минулі роки, що дає надію зарахувати більшу кількість студентів. У фокусі – підготовка до серпневого засідання вченої ради, нового навчального року, вступна кампанія.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на прийнятому законі 7588, що відкриває шлях до обезземелення закладів освіти. Наразі напрацьовуються варіанти формату звернення до Президента України щодо можливості вилучення із цього закону норм стосовно земель закладів освіти. До аспірантури подали заяви 34 вступники, прийом триватиме ще десять днів. Продовжується акредитація освітньо-наукових програм. Минулого тижня відбулася перевірка підготовки кампусу до зустрічі студентів, зокрема нового набору.

 

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на серпневому засіданні вченої ради, уточненні проєкту порядку денного, запрошенні учасників.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про відпусткову кампанію, науково-педагогічні керівники в повному складі за літній період скористалися таким правом на відпочинок.

 

  Керівник Сенату Студентської організації Олександра Калініченко закцентувала на проведенні наради з керівниками органів студентського самоврядування факультетів щодо планів діяльності на перший семестр навчального року.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в гуртожитках та навчальних корпусах в межах підготовки до нового навчального року.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на щоденній копіткій роботі приймальної комісії – всі члени відбіркових комісій в повному обсязі надають всю необхідну допомогу абітурієнтам. Маємо на тисячу заяв від вступників більше до минулого року. Навчальний відділ сконцентрований на перевірці готовності до старту навчального семестру, уточнюється розклад.

 

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

 

 

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook