Майбутня журналістка Наталія Литвиненко обирає для навчання НУБіП України

4 серпня 2023 року

- Наталіє, добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе. Коли Ви вирішили, що вступатимете саме до НУБіП? Що стало вирішальним у Вашому виборі?
- Я народилася і живу в Києві. Навчалася поруч з НУБіП, в Еколого-природничому ліцеї 116, неодноразово мала можливість відвідувати університет, Гуманітарно-педагогічний факультет на День відкритих дверей, часто спілкувалася зі студентами і чула лише приємні відгуки. Дуже подобається саме розташування закладу з його чудовим Ботанічним садом – в одному з найпрекраснішому куточків Києва – Голосіївському лісі.
- Чому обрали саме цю професію? Чим вона Вас приваблює?
- Обрала професію журналіста, бо люблю спілкування з людьми, прагну доносити до людей правдиву інформацію, втішати словом, коли це потрібно.
- Яким має бути справжній журналіст на Вашу думку?
- Справжній журналіст – це той, хто має свою думку, не піддається провокаціям, маніпулюванню, нав’язуванню чужих ідей, стереотипів. Він має бути правдивим, об’єктивним і відповідальним, вміти слухати, шукати надійні джерела та критично аналізувати інформацію.
- Чи є у Вас якісь хобі крім журналістики?
- Мені подобається читати і відкривати для себе щось нове. Також захоплююсь кулінарією, а особливо випічкою солодощів, бо це чудово, коли з простих інгредієнтів можна створити справжній шедевр, пригостити друзів, поспілкуватися за чашкою чаю.
- Чого очікуєте від навчання, студентського життя в університеті?
- Взагалі я мрію брати саму активну участь у студентському житті, в університетських заходах, адже це дасть можливість знайти нові знайомства, а також стати своєрідною журналістською практикою. Дуже хочу допомагати організовувати благодійні акції.
- Які Ваші сподівання на майбутнє? Де б саме хотіли працювати?
- Мрію стати журналістом-міжнародником, мати змогу показати Україну у всій красі зі своїми звичаями, традиціями, історією та сприяти повоєнній відбудові нашої країни.
- Дякуємо за розмову і вітаємо Вас з чудовим вибором університету!

Розмову вела Наталія ЯРЕМЕНКО,
в.о. завідувача кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook