Підготовка до річної зустрічі за проєктом

4 серпня 2023, 8:44
   Для організації проведення річної зустрічі 3.серпня 2023 року відбулась робоча зустріч за проєктом Ecotwins. Партнери проєкту обговорили стан виконання польових досліджень та основні робочі моменти.

   Доцент Олена Паренюк представила проєкт програми річної зустрічі у Копенгагені. Професор GhaleyBhim звернув увагу на підготовку спільних магістерських робіт, розміщення результатів дослідження на відповідних платформах Open Researchers і підготовці спільних заявок на фінансування. Доцент Богдан Мазуренко розказав про результати польових досліджень за 2023 рік. Кординатор проєкту Оксана Тонха відмітила, що використання досвіду науковців з Данії у проведенні польових досліджень у 2023 році – важливий етап для підвищення дослідницького потенціалу науковців з України. 

   Науковці з Іспанії AlbaBala, SaharAzarkamand представили результати калькуляції викидів вуглецю і азоту за використання біостимуляторів за вирощування ячменю за органічною і традиційною технологіями, гороху та суміші ячменю з горохом. 
Олена Паренюк,
доцент кафедри грунтознавства
та охорони грунтів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook