Захист звітів з виробничої практики для студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» кафедри лісівництва

4 серпня 2023 року
м.Київ

Після аудиторних і дистанційних занять, перевірки засвоєного теоретичного матеріалу під час екзаменаційної сесії, студенти ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр" кафедри лісівництва роз’їхалися для проходження виробничих практик. Виробнича практика – важлива складова формування практико-орієнтованих компетентностей наших студентів – майбутніх лісівників.
Працюючи над удосконаленням освітнього процесу ННІ лісового і садово-паркового господарства активно залучає професіоналів-практиків до виробничої практики. Сучасний ринок праці ставить до випускників закладів вищої освіти високі вимоги щодо професійних навичок. Для успішного працевлаштування, випускникам відповідних освітніх програм, необхідно мати повний багаж теоретичних знань та практичних навичок, що відображають фахові компетентності.

Під час захисту звітів з практики студенти презентували результати виробничо-господарської діяльності підприємств, зокрема такі питання, як особливості організаційної структури та управління підприємством; санітарний стан насаджень, протипожежні заходи тощо.

Результати проходження практики студенти представили у формі звіту та доповіді. Під час захисту студенти демонстрували фото, де вони працювали на робочих місцях, ділились враженнями, своїми думками про організацію роботи на підприємстві, розповідали про труднощі, з якими довелось зустрітися та способи їх подолання.

 

 

Процедура захисту практики також передбачала відповіді на запитання, які стосувалися виконання завдань програми практики. Магістри та бакалаври на досить високому рівні представили результати своїх досліджень і впевнено відповідали на поставлені питання.

 

Практика стала фундаментом для формування готовності майбутніх фахівців до здійснення виробничої діяльності, потреби здобувати і застосовувати нові теоретичні і методичні знання й одночасно засвоювати передовий досвід.
Всі студенти отримали позитивні оцінки за результатами он-лайн захисту звітів виробничої практики.
 

Наталія ПУЗРІНА,
завідувач кафедри лісівництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook