Анастасія Десяк: перший пріоритет для мене – ОП «Облік і аудит» у НУБіП України

6 серпня 2023 року

 

    Розкажіть коротко про себе ( яку школу закінчили, де проживаєте).

— Мене звати Анастасія Десяк. Проживаю в селі Баланівка Вінницької області Бершадського району. Там і закінчила успішно школу.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

— Дізналась про Вас від рідного дядька Олексія, який зовсім нещодавно закінчив магістратуру у (нині вже нашому з Вами) університеті. У нього залишилися самі приємні спогади, якими він часто ділився. А тому в мене жодних сумнівів не було щодо визначення пріоритету: НУБіП – ПЕРШИЙ. І невдовзі після подачі документів до електронного кабінету вступника – я підтвердила свій вибір стати саме здобувачкою ОП «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України.

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит»?

— У своєму мотиваційному листі, я вже писала, що обліково-фінансова сфера для мене є давно цікавою. Я детально ознайомилась з особливостями освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» і зрозуміла, що маю широкі можливості набути фахових компетентностей та реалізувати їх у професійній діяльності в майбутньому. Мої життєві орієнтири спрямовані на успішну кар’єру в обліково фінансовій сфері, а згодом, й на організацію власного бізнесу.
  Зміст освітньої програми передбачає надання здобувачам тих знань, які, я вважаю, є актуальними та нададуть можливість стати конкурентоздатним фахівцем своєї справи. Із відгуків випускників знаю, що Університет має потужну матеріально-технічну базу та комфортні кімнати в гуртожитках. Саме переконалась в цьому, коли наразі приїхала до університету особисто для того, щоб підтвердити свій вибір й реалізувати мрію стати здобувачкою ОП «Облік і аудит», уклавши договір про навчання.
  Суттєвою перевагою освітньо-професійної програми «Облік і аудит» для мене стало практично-орієнтоване навчання (Маємо від себе додати, що на оглядовій міні-екскурсії в гуртожитку № 10 ми випадково зустріли, а згодом вже й познайомили Анастасію з магістрами другого року навчання ОП «Облік і аудит» Вадимом Чорноволом та Максимом Торохтієм. З яким же захопленням та гордістю хлопці розповідали про своє навчання за денною формою, яке успішно поєднують із роботою за фахом: Вадим відразу після завершення першого курсу у бухгалтерії НУБіП України, а Максим – в ТОВ «Аудиторська фірма «Мазар Україна»)!

  • Які Ваші захоплення?

— Вже більше року я займаюся боксом. Маю відміти, що це доволі нелегкий вид спорту. Тут одночасно мають бути задіяні сила і швидкість мислення та розумова діяльність. Необхідно чітко знати як краще завдати удару, читати рухи супротивника, передбачати його удари. Техніка в боксі – це інструмент, яким потрібно володіти досконало. Так само як досконало потрібно володіти своїм фахом, аби досягти омріяних вершин у професійній діяльності.

  • Про що ж мрієте найбільше?

— Моя головна мрія про те, щоб війна якнайшвидше закінчилась нашою перемогою. І тільки тоді усі мої особисті мрії зможуть стати бажаною реальністю та моїми особистими перемогами.

  • Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

— Я сподіваюсь стати активною учасницею студентського самоврядування. Моє навчання в університеті – це фахові та життєві можливості, які для мене вже визначені та є пріоритетними. Я розумію, що навчання за ОП «Облік і аудит» вимагатиме від мене наполегливості, відповідальності, акуратності, чесності, здатності до самоконтролю, але я готова, хочу і буду навчатись!


Розмову вели
Наталія КУЗИК та Катерина ШЕВЧУК,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook