Успішні результати вступної кампанії на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

28 липня 2023, 22:03

 Спекотні дні останнього тижня липня щедро «вродили» поданням заяв і укладенням договорів на навчання зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Статус «майже студента» уже мають кияни Бровченко СофіяМельничук ВладиславГруба КатеринаАлятін НіколайКлименко КостянтинЛапуть Дар’я і обухівчанка Возна Тая. Не чекаючи закінчення терміну подання заяв, вони вже остаточно визначилися із пріоритетами і обрали навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України.

Ми запитали у вступників, як вони дізналися інформацію за цією спеціальністю, якими були перші враження від нашого університету і які їхні очікування від набуття фаху.
Практично всі вступники зазначили, що відстежували пропозиції у соціальних мережах: fb, Instagram, тг, tik-tok. Інформація, яку систематично розміщували викладачі кафедри і відповідальна за соцмережі доц. Вікторія Хвіст на
сторінках кафедри і поширювали публічно, допомогла визначитися із вибором місця навчання. Посприяло також
проведений у травні 2023 року День відкритих дверей, який відвідала частина абітурієнтів.
Мельничук Владислав сьогодні мешкає в Києві але знає що таке війна від 2014 року, коли був змушений залишити своє рідне місто Макіївку Донецької області разом із рідними. Своє майбутнє пов’язує із дипломатичним фронтом, прагнучи відстоювати інтереси України на міжнародному рівні. А наш виш обирав за Міжнародним рейтингом, звернувши увагу на високе 4 місце серед освітніх установ України за версією міжнародного рейтингу Webometrics-2023.
Бровченко Софія зацікавлена у вивченні іноземних мов, тож перспектива опанувати 3 обов’язкові іноземні мови, якими у підсумку мають володіти випускники бакалаврату спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» допомогла зробити її вибір на користь навчання в НУБіП України остаточним. А можливість додаткового вивчення ще декількох мов подарувала гарний настрій і абітурієнтці, і її батькам, які цілковито підтримали вибір своєї доньки.

Груба Кароліна відвідала наш університет у травні і переконалася у перспективах набуття освіти за обраним фахом на Дні Відкритих Дверей. Привізши документи для вступу, впевнилися у правильності вибору і її батьки. Сама ж Кароліна планує по закінченню навчання працювати за фахом в українських або іноземних корпораціях, сприяючи розбудові нашої держави.

     

Возна Тая не змогла бути присутня на Дні Відкритих Дверей, проте чула схвальні відгуки щодо університету, факультету і спеціальності від своїх знайомих і активно відстежувала інформацію в соціальних мережах. Тая переконана, що набуття фаху міжнародника надасть широкі можливості для професійного становлення і працевлаштування.

Алятін Ніколай і Клименко Костянтин прагнуть удосконалити свій рівень іноземних мов і розвинути комунікаційні навички, займатися спортом на базі кафедри фізичного виховання. У майбутньому планують працювати за фахом.

     

Лапуть Дар’я відвідавши День Відкритих Дверей, привезла для ознайомлення з нашим університетом свою маму і молодшу сестричку. Тож у виборі після закінчення школи не сумнівалася: тільки НУБіП, тільки гуманітарно-педагогічний факультет, тільки спеціальність «Міжнародні відносини».

     

Приємним бонусом для всіх, хто подав документи, та їхніх батьків стало знайомство з університетським кампусом. Стадіон, Ботанічний сад, можливість вдосконалювати фізичну форму і розвивати творчі здібності – це тільки частина переваг, яку наш виш надає всім цьогорічним вступникам.
Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук вітає хлопців і дівчат, які вже на 99,9% є студентами-міжнародниками і запевняє у своїй готовності допомогти набути необхідних знань і здобути омріяний фах.

 

  

Олена Кропивко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook